Алехандро БругуесAlejandro Brugués

50%
0
50%
0

Фільмографія

Кінотеатр жахів (2018) ... режисер, сценарист
Компаньон (2015) ... сценарист
Абетка смерті 2 (2014) ... режисер, продюсер (сегментный продюсер), сценарист
Від заходу до світанку (2014) ... режисер
Melaza (2012) ... продюсер (делегированный продюсер)
Хуан - винищувач кубинських зомбі (2011) ... режисер, сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...