Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Кристиан АлерсChristian Ahlers

50%
0
50%
0

Фільмографія

Das Joshua-Profil (2018) ... Polizist
Wendy 2 - Freundschaft für immer (2018) ... Hövelmann
Мої сестри (2013) ... Mann am Empfang
Злочин Фердинанда фон Шираха (2013) ... Unbekannter
Через рік після завтра (2012) ... Sachverständiger
Alles Klara (2012) ... Uwe Bartsch
66/67 (2009) ... Christian
Nur für einen Augenblick (2009) ... Kontrolleur
Близький незнайомець (2007) ... актор
Борг і невинність (2007) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...