Джуліан ФеллоузJulian Fellowes

Джуліан Феллоуз / Julian Fellowes
Народився 17 серпня 1949
50%
0
50%
0

Фільмографія

Гра родом з Англії (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Белгравія (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Абатство Даунтон (2019) ... продюсер, сценарист (и персонажи)
The Wind in the Willows: The Musical (2018) ... сценарист (книга)
Кривий будиночок (2017) ... сценарист
Doctor Thorne (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...