Фільмографія Джона О`Харлі

Фільмографія: Актор, Продюсер
Christmas in New England (2020)
Mr. Trower
7 Days to Vegas (2019)
Walter
Legend of the Three Caballeros (2018)
King Arthur
Blind Psychosis (2018)
Jamey Dunbar
The Tramp (2018)
Chip Turner (2018)
Чудове життя (2016)
A Remarkable Life
Father David
Суперкрихітки (2016)
The Powerpuff Girls
дополнительные голоса
Місто місячного променя (2015)
Moonbeam City
Vex Mullery
Flintstones WWE Animated Project (2015)
The Flintstones & WWE: Stone Age Smackdown
   Mr. Slate
Кей Сі. Під прикриттям (2015)
K.C. Undercover
Buck Marshall
Swing Away (2015)
Glenn
Крістіан Мингл (2014)
Christian Mingle
Donny De Bona
Ok! TV (2013)
грає себе
Скуби — Ду! Боязнь сцени (2013)
Scooby-Doo! Stage Fright
   The Great Pauldini
The Real (2013)
грає себе
Підступні покоївки (2013)
Devious Maids
Dr. Christopher Neff
Дім і сім'я (2012)
Home & Family
грає себе, гость
Класний ніндзя (2012)
Randy Cunningham: 9th Grade Ninja
P.J. McFlubuster
Гравіті Фолз (2012)
Gravity Falls
Knight Lilliputtian
Святкування 90-річчя Бетті Уайт: Данина поваги «золотий дівчині» Америки (2012)
Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl
грає себе
Сільські (2012)
Village People
Paul Landon
Різдвяна пригода Бетховена (2011)
Beethoven's Christmas Adventure
Mr. Rexford
Луні Тюнз шоу (2011)
The Looney Tunes Show
Walter Bunny
Retired at 35 (2011)
Dan
Круті кекси (2011)
High School
   Drug PSA
Пара королей (2010)
Pair of Kings
рассказчик
Скуби-Ду: Корпорация «Загадка» (2010)
Scooby-Doo! Mystery Incorporated
Skipper Shelton
Вперед — до успіху! (2009)
Big Time Rush
Announcer, немає в титрах
Наймиліші улюбленці Америки (2009)
America's Cutest
грає себе, ведущий
Спецагент Арчер (2009)
Archer
Ellis Crane
Отряд супергероев (2009)
The Super Hero Squad Show
Grandmaster
Гленн Мартін (2009)
Glenn Martin DDS
грає себе
Skeeter and the Mystery of the Lost Mosquito Treasure (2009)
Sir Sinclair M. Skeeto
Американська казка (2008)
An American Carol
Silvano
Менталист (2008)
The Mentalist
Buddy Hennings
Шоу Венди Уильямс (2008)
Wendy: The Wendy Williams Show
грає себе
Шоу Флоренс Хендерсон (2007)
The Florence Henderson Show
грає себе
Love Your Customers (2007)
грає себе
Чарівники з Вейверлі Плейс (2007)
Wizards of Waverly Place
Captain Jim Bob Sherwood
Фінес і Ферб (2007)
Phineas and Ferb
Roger Doofenshmirtz
Найнезвичайніше Різдво Рижика (2006)
Holidaze: The Christmas That Almost Didn't Happen
   Kringle
17th Annual American Century Championship (2006)
грає себе
Learn to Dance with John and Charlotte (2006)
грає себе, ведущий
Нова школа імператора (2006)
The Emperor's New School
Aleut Story (2005)
Танці з зірками (2005)
Dancing with the Stars
грає себе
Залізний кухар Америки (2005)
Iron Chef America: The Series
Actor
Шоу Тоні Данца (2004)
The Tony Danza Show
грає себе
Герої Хигглитауна (2004)
Higglytown Heroes
   Freight Train Conductor Hero
Батько нареченої (2004)
Father of the Pride
   Blake
Slammed (2004)
Derek's Dad
Велика ідея з Донні Дойчем (2004)
The Big Idea with Donny Deutsch
грає себе
Я люблю 90-е (2004)
I Love the '90s
грає себе
Пятерняшки (2004)
Quintuplets
Buck Reynolds
Knuckle Sandwich (2004)
Mr. Simms
Iron Chef America: Battle of the Masters (2004)
Judge, (Spiny Lobster Battle)
Дрейк та Джош (2004)
Drake & Josh
Dr. Carlson
Королева екрану (2003)
Hope & Faith
Faith's Agent
Дак Доджерс (2003)
Duck Dodgers
   Captain Star Johnson
Стріпперелла (2003)
Stripperella
Fireman
Джек на всі руки майстер (2003)
Odd Job Jack
Dr. Renfield
Піраміда (2002)
Pyramid
грає себе
Що новенького, Скубі-Ду? (2002)
What's New, Scooby-Doo?
Beavis Bottomczek
Тарзан та Джейн (2002)
Tarzan & Jane
   Neils
Серіальна бесіда (2002)
SoapTalk
грає себе
Кім «П'ять-с-плюсом» (2002)
Kim Possible
Ancient King
Пікнік у ведмежати Тедді (2002)
Teddy Bears' Picnic
Earle Hansen
Битва за космос (2001)
Race to Space
Barnett, PR Official
Легенда про Тарзана (2001)
The Legend of Tarzan
   Johannes Niels
Вогненна пастка (2001)
Firetrap
Richard Meeks
Ллойд у космосі (2001)
Lloyd in Space
Brock Rockman
Мишачий будинок (2001)
House of Mouse
   Phantom Blot
Кіт у мішку (2000)
Buying the Cow
Tim «Timbo» Chadway
Дикий грізлі (2000)
Wild Grizzly
Mayor Sam
Cursed (2000)
Mr. Bill Erlicht
Пригоди Базза Лайтера з зоряної команди (2000)
Buzz Lightyear of Star Command
   King Nova
ЅОЅатели Малібу (2000)
Son of the Beach
Dr. Merlot
До біса любов (1999)
Love Stinks
Walter Drooz
Three Secrets (1999)
Paul Holdrith
Mickey Mouse Works (1999)
   The Phantom Blot
Губка Боб квадратні штанці (1999)
SpongeBob SquarePants
King Neptune
Гріффіни (1999)
Family Guy
   Cult Leader
Extraordinary World of Animals (1999)
ведущий
Історія Памели Хэрримэн (1998)
Life of the Party: The Pamela Harriman Story
Спокуса долі (1998)
Tempting Fate
Stewart
Кров на її руках (1998)
Blood on Her Hands
Stewart Collins
Будинок, в якому все догори дном (1997)
Over the Top
Robert McSwain
Погляд (1997)
The View
грає себе
Круті Бобри (1997)
The Angry Beavers
   Snooty рассказчик
Murder Live! (1997)
Hal Damon
Temporarily Yours (1997)
Dulles Lee
Любов і таємниці Сансет Біч (1997)
Sunset Beach
Wheel Of Misfortune ведущий, немає в титрах
The Secret (1997)
Ted Dunleavy
Загублені на Землі (1997)
Lost on Earth
Brand Shaw
Гей, Арнольд! (1996)
Hey Arnold!
   Councilman Gladhand
Your World w/ Neil Cavuto (1996)
грає себе, Actor
Сабріна – маленька відьма (1996)
Sabrina, the Teenage Witch
Professor Beltran
Негідники (1996)
Men Behaving Badly
   Johnny on TV Show, немає в титрах
Правильні речі (1996)
Something So Right
David
Мій син не винен (1996)
My Son Is Innocent
Hennessey
Внутрішня сила (1995)
The Power Within
Lt. Cabrell
Ночі Малібу (1995)
Baywatch Nights
Kemp
Нед і Стейсі (1995)
Ned and Stacey
Kyle Roberts
Людина-качкодзьоб (1995)
Platypus Man
Rance
WGN Morning News (1994)
грає себе
Долина ляльок (1994)
Valley of the Dolls
Allen Cooper
Еллен (1994)
Ellen
Announcer #2
Грім у раю (1994)
Thunder in Paradise
Bryden Chubshaw
Чудеса науки, сезон 1, частини 1-20 (1994)
Weird Science
Mr. President
Діагноз: Вбивство (1993)
Diagnosis Murder
David Coopersmith
Хлопець пізнає світ (1993)
Boy Meets World
Cal
Фрейзер (1993)
Frasier
Thomas Jay Fallow
Пізня ніч з Конаном О ' Брайэном (1993)
Late Night with Conan O'Brien
грає себе
Шоу Джона Ларрокетта (1993)
The John Larroquette Show
Неодружені чоловіки і незаміжні жінки (1993)
Living Single
Jean Luc Gerard
Добрий день, Лос-Анджелес (1993)
Good Day L.A.
грає себе
Без розуму від тебе (1992)
Mad About You
Dr. VonDerphal
Мелроуз Плейс (1992)
Melrose Place
John Marshall
Нічне шоу з Джейем Лено (1992)
The Tonight Show with Jay Leno
грає себе
Seduction: Three Tales from the «Inner Sanctum» (1992)
George
Дзеркальне відображення (1992)
Mirror Images
Detective Paul Manetti
Нічне спостереження 2 (1991)
Night Eyes II
Detective Turner
Сестри (1991)
Sisters
Pizza Guy
White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd (1991)
Pat DiCicco
Темне правосуддя (1991)
Dark Justice
Сейнфелд (1989)
Seinfeld
J. Peterman
Спасатели Малибу (1989)
Baywatch
Bill Cooper
Біллі Кід (1989)
Billy the Kid
Dolan
Тренер (1989)
Coach
Dr. Salters
Щось не звідси (1988)
Something Is Out There
Remar
В прямому ефірі з Риджесом і Кеті Лі (1988)
Live with Regis and Kathie Lee
грає себе
Розважальне шоу «Тротуари» (1988)
Sidewalks Entertainment
грає себе
У прямому ефірі з Ларрі Кінгом (1985)
Larry King Live
грає себе
Вона написала вбивство (1984)
Murder, She Wrote
Ralph Stafford
Санта-Барбара (1984)
Santa Barbara
Stephen Slade
Нескінченна любов (1983)
Loving
Jonathan Matalaine (1984-1985)
Доброго ранку, Америка (1975)
Good Morning America
грає себе
Молоді та зухвалі (1973)
The Young and the Restless
Jim Grainger #2 (1989-1991)
Всі мої діти (1970)
All My Children
Kit Sterling
Головний госпиталь (1963)
General Hospital
Greg Bennett (1992)
Як обертається світ (1956)
As the World Turns
Douglas Prescott (1988)
На порозі ночі (1956)
The Edge of Night
Greg Shaeffer (1983-1984)
Сьогодні (1952)
Today
грає себе, гость
That Totally Made Up Comedy Show ()
Network Executive
Red Door and Lemon Tree ()
Director