Новини серіалів, в яких згадується Ніколас Голт

10 лютого 2021,  20:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Імператриця чекає на дитину! Стримінгова платформа Hulu повідомила про старт зйомок нового сезону костюмованої драмеді «Велика», поділившись несподіваним кадром з Катериною Великою у втіленні актриси Ель Фаннінг.

Читати далі...
21 липня 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ура! Ель Фаннінг повернеться в образі амбітної імператриці в 2 сезоні частково історичної драмеді «Велика», як повідомила стримінгова платформа Hulu.

Читати далі...
8 червня 2020,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Ель Фаннінг та Ніколас Голт і творець серіалу «Велика» Тоні МакНамара розповідають в новому закулісному відео про те, як їхня частково правдива історія молодої Катерини Великої втілювалася в життя.

Читати далі...
23 квітня 2020,  22:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий стильний трейлер частково історичного серіалу «Велика» показує, як Ель Фаннінг затіває з Ніколасом Голтом небезпечну гру, головним призом в якій буде престол царської Росії.

Читати далі...
24 березня 2020,  16:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Hulu вирішив підняти наш настрій на карантині візуально прекрасним тизер-трейлером історичного серіалу «Велика», де головну роль виконує зірка фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг.

Читати далі...
17 січня 2020,  23:05 | Новини серіалів

Тизер майбутнього історичного серіалу «Велика» («The Great») представляє перший погляд на зірку фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг в образі юної Катерини Великої.

Очікуваний серіал від номінованого на «Оскар» сценариста Тоні МакНамари, який написав «Фаворитку», буде сатиричною драмеді і покаже несподіване сходження до влади і ефектне царювання Катерини Великої (Фаннінг), однієї з найзнаменитіших жінок-лідерів в історії людства. У тизері вона зазначає, що «завжди знала, що народилася для великих справ», але, на жаль, «вийшла заміж за ідіота» російського царя Петра III, якого втілює Ніколас Голт.

У минулому році історія Катерини Великої була екранізована в серіалі з Хелен Міррен в головній ролі. Комедійний серіал «Велика» за участю Фаннінг та Голта прибуде на екрани навесні, 15 травня.

12 січня 2019,  03:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійський співак Сем Сміт, який отримав «Оскар» за головну тему фільму «007: Спектр», представив світу свою нову пісню «Fire On Fire», яка прозвучала у мультсеріалі «Мешканці пагорбів».

«Мешканці пагорбів» («Watership Down») адаптація фентезійного роману Річарда Адамса, чиї події розвиваються на півдні Англії і розповідають про групу відважних кроликів, які залишають свій приречений сад та відправляються на пошуки нового дому.

Прем'єра мультсеріалу, який озвучили Джеймс МакЕвой, Розамунд Пайк, Терон Еджертон, Джемма Артертон, Джон Бойега, Ніколас Голт, Олівія Колман та Бен Кінгслі, відбулася у грудні минулого року.

4 грудня 2018,  17:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія BBC підготувала нову мультиплікаційну адаптацію фентезійного роману Річарда Адамса «Небезпечні мандри», в озвучуванні якої взяли участь зірки франшизи «Люди Ікс» Джеймс МакЕвой та Ніколас Голт.

Події міні-серіалу «Небезпечні мандри» («Watership Down»), також відомого як «Мешканці пагорбів», будуть розвиватися на півдні Англії і розкажуть про групу відважних кроликів, які залишають свій приречений сад та відправляються на пошуки нового дому.

Також у мультсеріалі звучатимуть голоси Терона Еджертона, Джемми Артертон, Джона Бойеги, Пітера Капальді, Джемми Чан, Деніела Калуї, Бена Кінгслі і Розамунд Пайк.

Прем'єра «Небезпечних мандрів» відбудеться на британському телебаченні 22 грудня.