Оновлення, в яких згадується Зак Ефрон

27 червня 2019,  17:00 | Оновлення

«Звабливий, Поганий, Злий»: фільм про одного з найжахливіших маніяків в історії США – з Заком Ефроном у головній ролі. У картині також знімалися Джим Парсонс (прокурор), лідер групи Metallica Джеймс Хетфілд (поліцейський, який заарештував Банді), Джон Малкович (суддя), Джеффрі Донован, Лілі Коллінз, Кая Скоделаріо. Права на дистрибуцію картини нещодавно викупив Netflix.

Картина розповідає про Теда Банді – маніяка, який зізнався у вбивстві 30 молодих дівчат (реальне число жертв так і не встановлено). Фільм показує арешт і судовий процес над Банді з точки зору його другого життя – сім'янина та люблячого батька.

Прем'єра фільму «Звабливий, Поганий, Злий» запланована на 25 липня.

26 березня 2019,  13:19 | Оновлення

Незабаром на великий український екран вийде комедія «Пустопляс» з Меттью МакКонахі у головній ролі.

За сюжетом кінострічки, наркозалежний на прізвисько Місячний Пес живе за своїми правилами і ніколи не враховує суспільні норми. Однак в його житті з'являється задача, яку він просто зобов'язаний виконати вчасно, щоб отримати спадок від своєї покійної дружини. Однак на його шляху до мети постійно трапляються неприємності, які заважають йому це зробити.

Головну роль Місячного Пса виконав Меттью МакКонахі. У фільмі також зіграли хіп-хоп співак Снуп Догг, Айла ФішерВеликий Гетсбі»), Зак ЕфронНайвеличніший шоумен»), Джона ГіллВовк з Уолл-стріт»). Режисером та сценаристом фільму виступив Хармоні Корін.

В український прокат картина «Пустопляс» вийде 4 квітня.

15 листопада 2017,  15:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Джекман співає в новому трейлері музичного байопіку «Найвеличніший шоумен».

Джекман втілює фантазера Ф.Т. Барнума, який після втрати роботи вирішує заснувати цирк і стати батьком шоу-бізнесу, приютивши під одним дахом талановитих людей, яких суспільство зробило вигнанцями. Разом з Джекманом в картині заспівають та станцюють Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея і Ребекка Фергюсон.

Слухаємо чудову пісню з трейлера «Найвеличніший шоумен» у виконанні Кіли Сеттл. У кіно фільм вийде 4 січня 2018 року.

3 листопада 2017,  02:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко перетворюється на невизнаного, але геніального кінематографіста Томмі Вайсо в новому трейлері біографічного фільму «Горе-творець». Разом з актором-початківцем Грегом Сестеро, якого грає його брат Дейв Франко, вони приступають до створення свого шедевру — драми «Кімната», яку згодом глядачі та критики запишуть в найгірші кінокартини всіх часів.

Компанію братам Франко тут складуть Сет Роген, Зак Ефрон, Зої Дойч, Елісон Брі, Брайан Кренстон, Джош Гатчерсон і багато інших відомих голлівудських акторів.

12 вересня 2017,  19:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія A24 вирішила підняти нам сьогодні настрій новим трейлером драматичної комедії «Горе-творець», яка розповість про зйомки «найгіршого фільму всіх часів» — «Кімнати» Томмі Вайсо. В образі Вайсо на екрані з'являється Джеймс Франко, його брат Дейв Франко грає Грега Сестеро, а також в цьому божевіллі візьмуть участь Елісон Брі, Сет Роген, Джудд Апатоу, Мелані Гріффіт, Зак Ефрон та Брайан Кренстон.

У світовий прокат фільм, режисером якого став старший Франко, вийде у грудні. Дуже сподіваємося, що він добереться до українських кінотеатрів.

18 липня 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший і дуже кумедний трейлер драматичної комедії «Горе-творець», де зіграв і яку зняв Джеймс Франко. Картина розповість про зйомки одного з найгірших фільмів в історії кіно — «Кімнати» Томмі Вайсо. Франко втілює тут самого Вайсо, і в даному відео він відчайдушно намагається запам'ятати й правильно сказати перед камерою свою репліку, змушуючи понервувати Сета Рогена та Дейва Франко.

У світовий прокат фільм, де також зіграли Зак Ефрон, Брайан Кренстон, Зої Дойч, Елісон Брі, Джош Хатчерсон і Шерон Стоун, вийде в грудні.

4 липня 2017,  16:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер музичного байопіку «Найвеличніший шоумен» з Г'ю Джекманом в ролі американського шоумена Ф.Т. Барнума, який створив популярний цирк і придумав шоубізнес. Його дружину грає Мішель Вільямс, а колег по сцені — Зак Ефрон, Зендея, Ребекка Фергюсон та Кіла Сеттл.

В український прокат фільм Майкла Грейсі вийде 4 січня 2018 року.

28 червня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув обіцяний трейлер музичного байопіку «Найвеличніший шоумен», де Г'ю Джекман втілює скандального американського підприємця і шоумена Ф.Т. Барнума, який заснував в 19 столітті неймовірно популярний дорожній цирк. Його дружину грає Мішель Вільямс, а колег — Зак Ефрон, Зендея Коулман та Ребекка Фергюсон.

Деталі про цей оригінальний мюзикл ви знайдете тут. «Найвеличніший шоумен» вийде в український прокат 4 січня 2018 року.

27 травня 2017,  18:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося кумедний фрагмент комедійного екшену Сета Гордона «Рятувальники Малібу», в якому професійні рятувальники у втіленні Двейна Джонсона та Ільфенеш Хадери піднімають на сміх новачка Зака Ефрона, який хвалиться своїми олімпійськими медалями, адже він з Айови, а там, як відомо, немає океану.

Нецензурний трейлер «Рятувальників Малібу», які прибудуть в українські кінотеатри 1 червня, дивіться тут.

16 травня 2017,  16:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures вирішила поділитися нецензурним трейлером до своєї комедії для дорослих «Рятувальники Малібу», де Двейн Джонсон цілує Зака Ефрона під водою, щоб передати йому кисень, звичайно ж. Після вони затівають не одну бійку, ловлять відірвану вибухом ногу «на щастя», фоткають один одного в морзі, а Олександра Даддаріо круто збиває переслідувача з велика рятувальним буем.

Другий український ТБ-ролик «Рятувальників Малібу», які припливуть в кіно 1 червня, дивіться тут.

9 травня 2017,  16:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий український ТБ-ролик «Рятувальників Малібу», в якому здоровило Двейн Джонсон та красунчик Зак Ефрон змагаються в тому, хто далі зможе пронести холодильники, а також починають розслідувати вбивство, скоєне на їх пляжі.

На цьому тижні фільм виходить в прокат в Австралії, а українські глядачі зможуть побачити його з 1 червня.

5 травня 2017,  13:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Усміхнена Келлі Рорбах бігає ніби в сповільненій зйомці в першому українському ТБ-ролику комедійного екшену «Рятувальники Малібу», де також зіграють Двейн Джонсон, Олександра Даддаріо, Зак Ефрон, Ільфенеш Хадера і Джон Басс. Ну що, вам теж захотілося так побігати по пляжу?

Міжнародний трейлер фільму Сета Гордона, який представляє його головну злочинницю у втіленні Пріянки Чопри, дивіться тут.

24 березня 2017,  01:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Рятувальник Мітч Б'юкеннон (Двейн Джонсон) завжди серйозний, коли мова йде про захист його рідного пляжу. У новому українському трейлері комедії для дорослих «Рятувальники Малібу» він разом з красунчиком Меттом Броуді (Зак Ефрон), атлетичною Саммер Квінн (Олександра Даддаріо), скаркастичною Стефані Холден (Ільфенеш Хадера) та бігаючою в сповільненій зйомці С.Дж. Паркер (Келлі Рорбах) готовий на будь-які божевільні подвиги, щоб врятувати людей і своє узбережжя.

Українська прем'єра кінокартини була перенесена з травня на 1 червня.

22 березня 2017,  15:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На що тільки не йдуть герої Дуейна Джонсона, Зака ​​Ефрона та Олександри Даддаріо в другому офіційному трейлері екшен-комедії «Рятівники Малібу», щоб захистити свій пляж. Вони ганяють на водних скутерах, влаштовують шалені вечірки, носять на плечах холодильники, безуспішно намагаються залишитися непоміченими в кримінальних рядах, поки ведуть своє розслідування, нелегально проникають в морг і навіть ховаються там разом з трупами, щоб не бути спійманими.

Перший український трейлер «Рятівників Малібу» від режисера «Нестерпних босів» дивіться тут.

6 лютого 2017,  15:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Трансляція Супербоула не обійшлася без ТБ-ролика найгарячішого екшену прийдешнього травня «Рятівники Малібу», де Дуейн Джонсон, Олександра Даддаріо і Зак Ефрон, який дефілює тут в патріотичних плавках, разом зі своєю не зовсім адекватною командою рятувальників намагаються врятувати свій пляж від криміналу.

Український трейлер нової комедії режисера «Нестерпних босів» Сета Гордона дивіться тут.