Новини фільмів, в яких згадується Зак Ефрон

6 березня 2020,  16:51 | Новини фільмів

Вчора студія Warner Bros. Pictures опублікувала другий трейлер своєї очікуваної пригодницької анімації «Скубі-Ду!», де на Шеггі, Скубі і компанію чекають нові заплутані загадки, які потрібно розкрити.

Анімаційна стрічка режисера Тоні Червоне покаже знайомство нерозлучних друзів-детективів Шеггі (Вілл Форте) та Субі-Ду (Френк Велкер), а також їхнє перше розслідування разом з Фредом (Зак Ефрон), Дафною (Аманда Сейфрід) та Вельмою (Джина Родрігез). А вже дорослі члени команди Mystery Inc. беруться за нову загадкову справу вони повинні встигнути розкрити змову і не допустити, щоб злочинці випустили в світ собаку-привида на прізвисько Цербер.

Також в трейлері з'являється супергерой Синій сокіл, якого озвучує Марк Волберг. В кінотеатри України мультфільм «Скубі-Ду!» увірветься 14 травня. Його транслюватимуть в форматах 2D та 3D.

11 листопада 2019,  18:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася першим трейлером очікуваної анімаційної картини «Скубі-Ду!», яка покаже маленьких Шеггі, Скубі, Фреда, Вельму і Дафну – майбутню знамениту п'ятірку відважних детективів.

«Скубі-Ду!» розповідає про першу зустріч Скубі (Френк Велкер) та Шеггі (Вілл Форте), яким судилося стати нерозлучними друзями. А також про те, як вони познайомилися з юними детективами Фредом (Зак Ефрон), Вельмою (Джина Родрігез) і Дафнойю (Аманда Сайфред) і разом заснували відому компанію Mystery Inc. На друзів чекає найскладніша справа в історії: їм потрібно розгадати таємничу змову – спробу випустити у світ собаку-примару на прізвисько Цербер. Відчайдушна команда прагне спинити цей глобальний «собакаліпсис». Однак згодом вони дізнаються, що Скубі має загадкове минуле і долю епічнішу, ніж будь-хто тільки міг уявити!

В кінотеатри України «Скубі-Ду!» прибуде 14 травня 2020 року.

19 квітня 2019,  20:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В біографічній драмі «Красивий, поганий, злий» Зак Ефрон постане в шокуючому амплуа в образі серійного вбивці Теда Банді.

Читати далі...
27 січня 2019,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зак Ефрон втілює відомого серійного вбивцю Теда Банді в офіційному трейлері кримінальної біографічної драми «Красивий, поганий, злий» («Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile»).

Картина режисера Джо Берлінгера, на чиєму рахунку є 1 номінація на примию «Оскар» та 2 премії «Еммі», є хронікою життя американського серійного вбивці, ґвалтівника, викрадача людей і некрофіла, згідно зі статтею Вікіпедії, Теда Банді (Ефрон), який орудував у 1970-х роках і був засуджений за вбивство 30 жінок та дівчат. Історія Теда буде розказана з точки зору його дівчини Елізабет Клепфер (Лілі Коллінз), яка довгий час відмовлялася вірити у правду про нього.

Прем'єра фільму «Красивий, поганий, злий», де також зіграли Джон Малкович, Кая Скоделаріо, Джим Парсонс та Гейлі Джоел Осмент, відбулася учора, 26 січня, на кінофестивалі «Санденс».

24 січня 2019,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний трейлер без цензури американської комедії «Пляжний нероба», головного героя якої втілює володар премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
24 жовтня 2018,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хотіли почути композицію «A Million Dreams» хітового мюзиклу «Найвеличніший шоумен» у виконанні співачки Пінк? Тоді ваше бажання збулося.

«Найвеличніший шоумен», на чиєму рахунку є 1 номінація на «Оскар» та 1 премія «Золотий глобус», вийшов на екрани в кінці минулого року і повідав історію засновника шоубізнесу Ф.Т. Барнума (Г'ю Джекман) та його популярного цирку, що став домівкою для різних незвичайних людей, якими нехтувало суспільство.

Компанію Джекману в цьому незабутньому шоу склали Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея, Ребекка Фергюсон та Кіла Сеттл.

Нова версія пісні «A Million Dreams» у виконанні Пінк увійде в окремий альбом «The Greatest Showman: Reimagined», де композиції мюзиклу виконають відомі артисти, як Panic! at the Disco, Кеша та Келлі Кларксон.

10 вересня 2018,  22:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери музичних картин «Богемна рапсодія» і «Народження зірки», діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та фільму жахів «Хелловін», а також свіжі ТБ-ролики науково-фантастичних екшенів «Веном» і «Хижак».

Читати далі...
7 вересня 2018,  20:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Меттью МакКонахі курить косяк, ходить в стрінгах і танцює дивні танці в тизер-трейлері комедії для дорослих «Пляжний нероба».

МакКонахі втілює бунтівного любителя покурити марихуану на ім'я Мундог, який пише вірші, не пропускає гучні тусовки і живе за своїми правилами в прибережному американському місті. Компанію йому у веселих пригодах складуть Айла Фішер, Зак Ефрон, Джона Гілл, Мартін Лоуренс і Снуп Догг.

Новий фільм від творця скандальних «Відв'язних канікул» Хармоні Коріна прибуде у кіно навесні 2019 року.

7 березня 2018,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія 20th Century Fox поділилася новим трейлером мюзиклу «Найвеличніший шоумен», який повідомляє, коли його можна буде подивитися вдома.

Фільм Майкла Грейсі розповідає історію видатного підприємця і афериста Ф.Т. Барнума (Г'ю Джекман), який у другій половині 19 століття заснував популярний цирк Barnum & Bailey. Також в мюзиклі зіграли, заспівали й станцювали Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея, Ребекка Фергюсон та Кіла Сеттл.

У форматі Digital «Найвеличніший шоумен», номінований на премію «Оскар», буде доступний для перегляду з 20 березня, а на Blu-ray фільм вийде 10 квітня.

28 грудня 2017,  20:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Зендея навчилася складним акробатичним трюкам.

Читати далі...
27 грудня 2017,  22:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент мюзиклу «Найвеличніший шоумен» показує знайомство героїв Зака ​​Ефрона і Зендеї, коли для них завмирає час.

В історії знаменитого афериста і шоумена Ф.Т. Барнума (Г'ю Джекман), який заснував популярний цирк, Ефрон грає його партнера по бізнесу і близького друга Філліпа Карлайла, який проміняв свій статус на можливість бути самим собою. А Зендея втілює повітряну акробатку Енн Вілер, яка з першого погляду викрадає серце Філліпа.

Дивимося, як Г'ю Джекман співає і танцює у фрагменті «Найвеличніший шоумен». У кіно з 4 січня.

25 грудня 2017,  15:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо добірку всіх композицій мюзиклу «Найвеличніший шоумен», авторами яких виступили творці пісень «Ла-Ла Ленда».

Читати далі...