Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Деніел СакхеймDaniel Sackheim

50%
0
50%
0

Фільмографія

Країна Лавкрафта (2020) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Дім з прислугою (2019) ... режисер
Перші (2018) ... режисер
Джек Раян (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Озарк (2017) ... режисер
Син (2017) ... режисер
Бійтеся ходячих мерців (2015) ... режисер
Батл Крік (2015) ... режисер
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...