Новини, в яких згадується Том Кейн

14 лютого 2020,  20:18 | Новини серіалів

Стрімінговий сервіс Disney+ вирішив порадувати нас новим трейлером фінального сезону свого науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів», який розкриває нові деталі і знайомить з новими героями.

Читати далі...
25 січня 2020,  18:44 | Новини серіалів

Ми нарешті знаємо дату прем'єри фінального сезону науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів»! Згідно з новим трейлером, вона відбудеться вже за місяць, 21 лютого.

Події мультсеріалу від Джорджа Лукаса відбуваються між фільмами «Зоряні війни: Епізод 2 – Атака клонів» та «Зоряні війни: Епізод 3 – Помста Ситхів». У ньому легендарні джедаї Обі-Ван Кенобі (Джеймс Арнольд Тейлор), Енакін Скайвокер (Метт Лантер), Йода (Том Кейн), Мейс Вінду (Терренс «Т.К.» Карсон) та учениця Енакіна Асока Тано (Ешлі Екштейн) відважно воюють зі злою Конфедерацією. Трейлер розкриває, що головним лиходієм фінального сезону буде підступний Дарт Мол (Сем Вітвер), який хоче знищити всіх джедаїв, і на нас чекає епічний поєдинок з ним і Асокою, яка має його зупинити.

В останній раз Дарта Мола ми бачили на великому екрані у фіналі спін-оффу «Соло: Зоряні війни. Історія», який вийшов у 2018 році. А головним лиходієм фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» став імператор Палпатін.

20 липня 2018,  16:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lucasfilm приготувала для прихильників мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів» сюрприз у вигляді трейлера його 7 сезону, де повертаються улюблені джедаї.

Читати далі...