Новини зіри, в яких згадується Ембер Герд

25 квітня 2022,  21:45 | Новини зірок

Прощавай, капітане «Чорної перлини»! Актор Джонні Депп підтвердив, що його звільнили з популярної франшизи від Disney «Пірати Карибського моря», і причиною цього стали скандальні звинувачення від його колишньої дружини Ембер Герд.

Читати далі...
27 березня 2021,  01:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що Джонні Депп був оптимістично налаштований очистити своє ім'я і засудити британську газету The Sun за те, що вона назвала його «тим, хто б'є дружину» в контексті його розлучення з Ембер Герд, британська феміда виявилася непохитною.

Читати далі...
6 листопада 2020,  21:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джонні Депп повідомив сьогодні в соцмережах, що студія Warner Bros. «попросила його покинути» франшизу «Фантастичні звірі» в світлі того, що він програв суд проти британської газети The Sun, яка стверджувала, що він піднімав руку на свою колишню дружину Ембер Герд.

Читати далі...
5 лютого 2015,  14:01 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 4 січня, Джонні Депп і Ембер Херд стали подружжям під час скромної церемонії в будинку актора в Лос-Анджелесі.

Депп і Херд вже давно збирались одружитися. У минулому квітні актор підтвердив заручини, коли у нього на руці помітили обручку з великим діамантом:

У мене жіноча обручка. Вона виявилася занадто великою для моєї дівчинки.

Тільки скромною церемонією в Лос-Анджелесі все не обмежиться. Через кілька днів заплановано також і масштабний захід, який відбудеться на приватному острові Деппа на Багамах.

Актори зустрілися на зйомках фільму «Ромовий щоденник» і зустрічалися з 2012 року.

Для Деппа це другий шлюб, з 1983 по 1985 рік він був одружений на гримерці Лорі Енн Еллісон, а в 2012 році розлучився з матір'ю двох своїх дітей Ванессою Параді. Для Херд це перший шлюб. 

Бажаємо щастя нареченим!