Новини, в яких згадується Селія Імрі

10 травня 2018,  22:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент очікуваного мюзиклу «Mamma Mia! 2» відправляє нас в 1979 рік і показує незабутній випуск Донни з університету.

Читати далі...
25 жовтня 2017,  17:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри британсько-німецького мультфільму «Ми — монстри!» залишився всього 1 день, нагадує його український ТБ-ролик. Він розповість про пригоди сімейства Вуншман, яке прокляла відьма, і тепер вони — вампір, перевертень, мумія і монстр — повинні знайти спосіб, щоб зняти прокляття. Вони відправляються на пошуки злої відьми, не підозрюючи, що ця подорож може принести їм справжнє сімейне щастя.

В озвучуванні мультфільму взяли участь відомі британські актори Джейсон Айзекс, Емілі Вотсон, Нік Фрост, Джессіка Браун-Фіндлі, Селія Імрі та Кетрін Тейт.

Квитки на сеанси «Ми — монстри!» ви знайдете в нашій афіші. У кіно з 26 жовтня.

9 липня 2017,  23:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В український прокат вийшло британське сімейне фентезі «Моллі Мун і чарівна книга гіпнозу», яке розповідає про пригоди сироти Моллі Мун (Реффі Кессіді). Вона живе у притулку, де всім заправляє злісна місіс Гадкінс (Леслі Менвілл), яка робить життя дівчинки нестерпним. Але одного разу Моллі знаходить чарівну книгу про гіпноз і виявляє, що тепер може змусити кожну людину робити те, що вона захоче. І дівчинка задумує втечу...

У фільмі також зіграли Емілі Вотсон, Домінік Монахен, Селія Імрі та Енн-Мері Дафф. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

20 грудня 2016,  19:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер детективного трилера «Ліки від щастя» відправляє нас разом з головним героєм у втіленні Дейна ДеХаана в закритий оздоровчий центр, звідки ще ніхто не виходив, та знайомить з його дивними мешканцями і зловісними лікарями, яких зіграли Міа Гот, Джейсон Айзекс та Селія Імрі.

Кінокартина, знята режисером «Дзвінка» Гором Вербінські, вийде в український прокат 16 лютого.