Фільмографія Рікі Дін Логан

Фільмографія: Актор, Продюсер
Los Angeles (2020)
Paul
Stalked by My Doctor: A Sleepwalker's Nightmare (2019)
Sal
Крайність (2018)
Extremity
Dean
Killer Rose (2018)
David
Psycho Therapy (2016)
Dr. Walsh
Back to the 2015 Future (2015)
Data
Stalked by My Neighbor (2015)
Jack
Noel Gallagher's High Flying Birds: Dream On (2012)
Boxing Manager
Faded (2012)
Little Man
Never Sleep Again: The Elm Street Legacy (2010)
грає себе
Темное сердце (2009)
Shadowheart
Towns Person #4
Саутленд (2009)
Southland
Glenn
Менталист (2008)
The Mentalist
Drug Dealer
Різанина в кіно: Божевілля з монстрами (2007)
Cinemassacre's Monster Madness
Carlos
Looking Back at the Future (2006)
грає себе
Сини і дочки (2006)
Sons & Daughters
Smarmy Guy
Мене звати Ерл (2005)
My Name Is Earl
Guy Delivering Badger
L.A. Dicks (2005)
Ricky-Dean
Гамівна сорочка або піджак від натурала (2004)
Straight-Jacket
Moron #1
Y.M.I. (2004)
Rocco
Лас Вегас (2003)
Las Vegas
Ring Buyer
Основа для життя (2001)
Grounded for Life
Frank
Кості й собаки (2000)
More Dogs Than Bones
Morgue Attendant
Dark Spiral (1999)
Joey
Вилупок - 1,2,3 (1997)
Spawn
дополнительные голоса
Psycho Sushi (1997)
Sean
Поліцейські на велосипедах (1996)
Pacific Blue
Omar
Рятувальники Малібу: Заборонений рай (1995)
Baywatch: Forbidden Paradise
Carlton Edwards
Знамення і чудеса (1995)
Signs and Wonders
Daniel
Joe's Rotten World (1995)
Bobby
Фантастична четвірка (1994)
The Fantastic Four
Busboy
Баффі – винищувачка вампірів (1992)
Buffy the Vampire Slayer
Bloody Student
Кошмар на вулиці в'язів 6: Фредді мертвий (1991)
Freddy's Dead: The Final Nightmare
Carlos
Винен, як приписано (1991)
Guilty as Charged
Landon
Флеш (1990)
The Flash
Scott
Полум'я Габріеля (1990)
Gabriel's Fire
Buggy
Назад у майбутнє 3 (1990)
Back to the Future Part III
Needles' Gang
Monday Morning (1990)
Reilly
Сейнфелд (1989)
Seinfeld
Hippie #1
Назад у майбутнє 2 (1989)
Back to the Future Part II
Data
Спасатели Малибу (1989)
Baywatch
Carlton Edwards
Байки зі склепу (1989)
Tales from the Crypt
Renaldo Escuarita
Спалах у темряві (1989)
Nightbreaker
Roberto
Дні нашого життя (1965)
Days of Our Lives
Earl
Double Trouble Patrol ()
Allan
Red Rooms ()
Father Stephen Bishop (2020)