Новини серіалів, в яких згадується Крістен Белл

12 березня 2020,  18:04 | Новини серіалів

Джош Гад, голос Олафа з мультфільму «Крижане серце», знову співає на природі в офіційному трейлері мультсеріалу «Центральний парк».

Музична комедія від творця мультсеріалу «Закусочна Боба» Лорена Бушара та стримінгового сервісу Apple TV+ розповість про різних жителів Нью-Йорка, яких об'єднує любов (чи нелюбов) до легендарного Центрального парку. У центрі його подій опиниться родина доглядачів парку, які живуть і працюють в Центральному парку. Незабаром їм належить врятувати і парк, і цілий світ.

Також одну з героїнь мультсеріалу озвучує колега Гада по дилогії «Крижане серце» Крістен Белл. Прем'єра перших серій «Центрального парку» відбудеться напередодні літа, 29 травня.

8 листопада 2019,  01:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за нею? Майбутній стримінговий сервіс HBO Max оголосив, що в рімейку серіалу «Пліткарка» закадровим голосом буде Крістен Белл.

Читати далі...
3 вересня 2019,  14:51 | Новини серіалів

Все хороше колись закінчується. Навіть один з найкращих ситкомів на американському телебаченні «У кращому світі», про що нам нагадує божевільний промо-ролик його 4 сезону.

Серіал, який в цьому році претендує на 4 премії «Еммі», розповідає про Елеанор Шеллстроп (Крістен Белл), яка помилково потрапляє до Раю, де її з розпростертими обіймами зустрічає безсмертний архітектор Майкл (Тед Денсон). В Раю вона зустрічає Джанет (Д'Арсі Карден), штучний інтелект, який служить її гідом, та свою споріднену душу, професора етики Чіді Анагоні (Вільям Джексон Гарпер). І щоб там залишитися, Елеанор необхідно побороти свої шкідливі звички і стати кращою людиною.

Прем'єра фінального сезону «У кращому світі» відбудеться 26 вересня.

26 липня 2019,  00:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселе закулісне відео американського комедійного серіалу «У кращому світі» з Крістен Белл у головній ролі повідомляє про те, що цієї осені на екрани вийдуть його нові серії.

Серіал «У кращому світі» слідує за молодою жінкою Елеанор (Белл), яка помилково потрапляє до Раю. У Раю від вина немає похмілля, матюки замінюються смішними евфемізмами, а жителі — суцільні святоші. І хоча Елеанор відчуває себе в цьому дуже правильному і казковому місці чужою, вона вирішує спробувати вписатися, оскільки ви самі знаєте, яка в неї є альтернатива.

Прем'єра 4 сезону комедії «У кращому світі» відбудеться 26 вересня.

А поки ви чекаєте нові серії «У кращому світі», Белл зараз можна побачити в 4 сезоні серіалу «Вероніка Марс», де вона повернулася в образі культового детектива.

1 липня 2019,  19:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найкрутіша дівчина-детектив з світу серіалів позує у своєму кабінеті на офіційному постері 4 сезону детективної драми «Вероніка Марс».

Читати далі...
22 червня 2019,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселий промо-ролик 4 сезону хітового детективного серіалу «Вероніка Марс» дозволяє почути фрагмент нового каверу на його головну пісню «We Used to Be Friends», який записала співачка Кріссі Гайнд з рок-групи The Pretenders.

Читати далі...
14 червня 2019,  21:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер 4 сезону детективного серіалу «Вероніка Марс» представляє більш детальний погляд на майбутню драму в місті Нептун і нового лиходія, якого грає лауреат премії «Оскар» Дж.К. Сіммонс.

У нових серіях місто Нептун стає жертвою підривника в розпал весняних канікул, що б'є по місцевому туризму та бізнесу. Звичайно, за справу беруться два найкращих детектива міста Вероніка Марс (Крістен Белл) та її батько Кіт Марс (Енріко Колантоні). І їхні погляди скоро звертаються на нову впливову фігуру Нептуна (Дж.К. Сіммонс), замішаного в криміналі. Тим часом зі служби повертається Логан (Джейсон Дорінг), і перед Веронікою стає складний вибір: чи готова вона вести спокійне сімейне життя, чи бажає і далі жити на вістрі ножа.

Прем'єра 4 сезону серіалу «Вероніка Марс» відбудеться 26 липня.

2 травня 2019,  15:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марси знову в справі! Прибув довгоочікуваний перший погляд на нові серії знаменитого детективного серіалу «Вероніка Марс», головну роль у якому виконує номінантка на премію «Золотий глобус» Крістен Белл.

В 4 сезоні «Вероніки Марс» Нептун вражають вбивства студентів, які приїхали туди на весняні канікули, що знижує привабливість міста для туристів. За справу беруться Вероніка (Белл) та її батько Кіт Марс (Енріко Колантоні), які знову опиняються в центрі заплутаного детектива, що протиставляє багату еліту міста, яка хоче швидше покласти кінець місячній вакханалії, робочому класу, який покладається на приплив грошових коштів, що є відповіддю західного узбережжя успішному курортному місту Дейтона-Біч.

Нові серії «Вероніки Марс», де також повертаються Джейсон Дорінг, Френсіс Капра, Персі Даггс III, Макс Грінфілд і Раян Гансен, прибудуть 26 липня.

13 квітня 2019,  15:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона не збирається терпіти ексгібіціоністів і вуличних покидьків. Крістен Белл повертається в образі знаменитого детектива з міста Нептун в першому тизері 4 сезону серіалу «Вероніка Марс».

У нових серіях Нептун приголомшують вбивства студентів, які приїхали туди на весняні канікули, що знижує привабливість міста для туристів. Після того як Mars Investigations наймає сім'я одного з убитих, Вероніка опиняється в центрі 8-серійного детектива, що протиставляє багату еліту міста, яка хоче швидше покласти край місячній вакханалії, робочому класу, який покладається на приплив грошових коштів, що є відповіддю західного узбережжя успішному курортному місту Дейтона-Біч.

Прем'єра всіх серій 4 сезону «Вероніки Марс» відбудеться 26 липня.