Новини фільмів, в яких згадується Кетрін Прескотт

3 жовтня 2019,  21:03 | Новини фільмів

Через два роки після релізу першого трейлера горора Ларса Клевберга «Полароід» у мережі він нарешті виходить у прокат. Головну роль в ньому зіграє зірка знаменитого британського серіалу «Молокососи» Кетрін Прескотт.

Повнометражна адаптація однойменного короткометражного фільму жахів покаже, як любов до фотографії приводить старшокласницю Берд (Прескотт) в антикварний магазин, де вона знаходить вінтажний Polaroid. Спалах камери пробуджує демонів, які починають полювання за всіма, хто потрапляє в кадр. Берд разом з друзями повинна розгадати таємницю прокляття, щоб зупинити гру смерті, яка обирає нову жертву зі знімка.

Дата української прем'єри «Полароіда», де також з'явиться зірка хітового серіалу «Рівердейл» Меделін Петш, поки невідома. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

10 червня 2019,  14:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений український ТБ-ролик сімейної драми «Подорож хорошого пса» нагадує, що фільм виходить у прокат вже в цей четвер, 13 червня.

Драматична картина режисера Гейл Манкусо буде продовженням фільму «Життя і мета собаки». Доля подарує відважному псу Бейлі (Джош Гад) нову мету стати справжнім другом і захисником для СіДжей (Еббі Райдер Фортсон/Кетрін Прескотт), онуки свого господаря Ітана (Денніс Квейд). Для цього пес знову відправляється в захоплюючу пригоду, яка розповість про любов і дружбу, відданість і надію.

Квитки на сеанси «Подорож хорошого пса» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

30 січня 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася трейлером своєї нової сімейної драми «Подорож хорошого пса», яка є сиквелом фільму «Життя і мета собаки», що вийшов у 2017 році.

Пес Бейлі (голос Джоша Гада) живе щасливим життям на мічиганській фермі свого власника Ітана (Денніс Квейд) та його дружини Ханни (Марг Гельгенбергер) та з задоволенням грає з маленькою онукою Ханни СіДжей. Одного разу мама СіДжей Глорія (Бетті Гілпін) забирає дівчинку з ферми у місто, і Бейлі дає собі обіцянку, що знайде її в своєму наступному житті. Пес перероджується і стає цуценям вже більш дорослої СіДжей (Еббі Райдер Фортсон/Кетрін Прескотт). І, щоб не трапилося, він завжди буде повертатися до своєї нової власниці.

Українська прем'єра фільму Гейла Манкусо «Подорож хорошого пса» відбудеться влітку, 13 червня.

15 квітня 2018,  02:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стрімінговий сервіс Netflix представив офіційний трейлер драматичної комедії про дорослішання «Чувак» («Dude»).

«Чувак» повідає про дружбу чотирьох шкільних подруг, яких втілюють Люсі Хейл («Милі ошуканки»), Кетрін Прескотт («Скінс»), Александра Шіпп («Люди Ікс: Апокаліпсис») і Аквафіна («Сусіди 2»). Через два тижні вони мають випуститися зі школи і відправитися в доросле життя, що передбачає швидке розставання, але поки цього не сталося, дівчата збираються взяти максимум від своєї юності.

Прем'єра режисерського дебюту Олівії Мілч, яка також працювала над сценарієм фільму «Вісім подруг Оушена», відбудеться в Інтернеті 20 квітня.