Новини, в яких згадується Даніель Панабейкер

17 березня 2021,  18:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У наступній серії супергеройського серіалу «Флеш» наша команда знову зіткнеться з фокусником з 64-го століття. Так, Абра Кадабра повернувся, щоб помститися.

Читати далі...
4 березня 2021,  17:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Протистояння з Євою триває, але Баррі, здається, зрозумів, як відкрити портал до Задзеркалля. Це показує нам новий промо-ролик супергеройського серіалу «Флеш», який присвячений 2 серії 7 сезону.

Читати далі...
11 лютого 2021,  17:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW вирішив порадувати всіх шанувальників супергеройського серіалу «Флеш», опублікувавши в мережі офіційний постер його майбутнього сезону, який збирає разом п'ятірку головних героїв. І декого на ньому не вистачає.

Читати далі...
2 лютого 2021,  14:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер 7 сезону супергеройського серіалу «Флеш», яким сьогодні поділився канал The CW, розкриває, що його прем'єра була перенесена на 2 березня.

Читати далі...
17 березня 2020,  18:54 | Новини серіалів

Циско продовжує дивувати нас своїми винаходами в новому фрагменті 15 серії 6 сезону хітового супергеройського серіалу «Флеш».

Поки Баррі (Грант Гастін) повинен стежити за тим, щоб не використовувати супершвидкість (а також супермислення і суперзцілення), щоб зберегти свої надздібності, його друг-винахідник Циско (Карлос Валдес) створює для нього спеціальний датчик швидкості у вигляді наручного годинника. Кейтлін (Даніель Панабейкер) пояснює, що Баррі повинен стежити за тим, щоб він не виходив за межі зеленої зони, інакше його сили будуть під ударом. Тим часом Неш (Томас Кавана) кричить в своїй камері і просить його випустити. Команда не знає, чи це дійсно він, чи це з ними грає Зворотний Флеш, але Баррі вирішує це з'ясувати.

Наступна серія називається «The Exorcism of Nash Wells» («Екзорцизм Неша Веллса») і покаже повернення суперлиходія Еобарда Тоуна. Її прем'єра відбудеться 18 березня за українським часом.

6 лютого 2020,  17:07 | Новини серіалів

«Мені не потрібно, щоб ти мене рятував». У 11 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» наші герої святкують День святого Валентина і борються зі своїм давнім ворогом.

Баррі (Грант Гастін) та Айріс (Кендіс Паттон) відправляються на романтичну вечерю на честь Дня святого Валентина, але їхній вечір перериває давній ворог — Амунет (Кеті Сакхофф). Айріс вирішує взяти активну участь в боротьбі з нею, Баррі намагається прибрати дружину з поля бою, що призводить до конфлікту подружжя. Тим часом Фрост (Даніель Панабейкер) переймається духом свята і намагається допомогти Алегрі (Кайла Комптон) возз'єднатися з давнім коханням.

Серія отримала драматичну назву «Love is a Battlefield» («Кохання — це поле бою») і прибуде на телекрани 12 лютого за українським часом.

11 грудня 2019,  00:37 | Новини серіалів

З'явився фрагмент третьої серії кросовера «Криза на Нескінченних Землях», яка продовжиться у світі серіалу «Флеш». І в ній на підмогу героям прибуде Чорна блискавка з іншої Землі.

У новій серії кросовера Arrowverse Парія (Томас Кавана) викликає з іншого всесвіту Чорну блискавку (Кресс Вільямс), ось тільки його знайомство з Флешем (Грант Гастін), Вбивцею Мороз (Даніель Панабейкер), Циско (Карлос Валдес) і старим Флешем (Джон Веслі Шипп) починається не з тієї ноги. Чорна блискавка вимагає повернути його назад, вважаючи, що його викрали вороги, і жбурляє блискавками у Флеша та Вбивцю Мороз. І коли Парія повідомляє Джефферсону, що його Земля (та родина) була знищена, ситуація не стає спокійнішою.

Прем'єра третьої серії «Кризи» відбудеться 11 грудня за українським часом.

19 листопада 2019,  15:48 | Новини серіалів

Канал The CW поділився в мережі ексклюзивним фрагментом 6 серії 6 сезону свого супергеройського серіалу «Флеш», яка буде натхненна фільмами про Джеймса Бонда і покаже Баррі і Ральфа в нових костюмах.

В майбутній серії під назвою «License To Elongate» («Ліцензія на подовження») Баррі (Грант Гастін) та Ральф (Гартлі Сойєр) шукають зниклу дівчину, і розслідування приводить їх на закритий захід для багатіїв. Ральф говорить Баррі, що потрібно надіти костюми, і Баррі одразу надягає перстень Флеша, але Ральф говорить його зняти, оскільки вна цей раз вони приміряють інші костюми смокінги. Так що з нетерпінням чекаємо почути фразу: «Мене звуть Аллен. Баррі Аллен».

Режисером 6 серії 6 сезону стала Даніель Панабейкер, а її промо-ролик ви знайдете тут. Прем'єра серії відбудеться 20 листопада за українським часом.

6 листопада 2019,  14:18 | Новини серіалів

У промо-ролику 6 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» розпалюються пристрасті в дусі пригод Джеймса Бонда, тільки з супергеройським поворотом, а її режисером стала Даніель Панабейкер.

В 6 серії 6 сезону Баррі (Грант Гастін) концентрує свою увагу на тому, щоб підготувати Подовжуючу людину (Гартлі Сойєр) до життя після Кризи і без Флеша, але замість цього Ральф навчає Баррі важливому уроку. Тим часом Сесіль (Даніель Ніколет) робить певне відкриття щодо себе самої, коли допомагає Честеру П. Ранку (Брендон МакНайт), який одужав, відновити свою особистість.

Серія називається «License To Elongate» («Ліцензія на подовження») і вийде на телеекрани 13 листопада за українським часом.

31 жовтня 2019,  22:41 | Новини серіалів

Денні Трехо повертається в образі Брічера в 5 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш», де реальність переплітається з фантазією.

Віра Циско (Карлос Валдес) у свою здатність замінити Баррі (Грант Гастін) в якості лідера команди Флеша похитується, коли він дізнається про приголомшливе вбивство. Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер) не довіряє нікому, окрім себе, щоб зупинити небезпечного доктора Ремзі Россо (Сендхіл Рамамурті).

Серія «Kiss Kiss Breach Breach» («Поцілунки і порушення»), яку зняв режисер Менхай Хада, прибуде на екрани 6 листопада за українським часом.

23 жовтня 2019,  14:14 | Новини серіалів

У 4 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» герої святкують Геловін, поки Централ-Сіті починає тероризувати суперлиходій Бладворк.

Спроби Баррі (Грант Гастін) підготувати Циско (Карлос Валдес) до Кризи зриваються, оскільки Циско готує свій план, як врятувати Баррі життя. Тим часом доктор Ремзі Россо (Сендхіл Рамамурті), який стає суперлиходієм Бладворком, використовує свої нові смертельні здібності, щоб врятувати власне життя, принісши свою людяність в жертву в цьому жахливому процесі, і Флеш та Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер) відправляються на битву з ним.

Серія «There Will Be Blood» («Там буде кров»), режисером якої є Маркус Стоукс, прибуде на екрани 30 жовтня за українським часом.

17 жовтня 2019,  00:42 | Новини серіалів

Промо-ролик 3 серії 6 сезону серіалу «Флеш» обіцяє, що вона буде кривавою.

Баррі (Грант Гастін) готує члена команди Флеша до життя без нього (промо-ролик натякає, що це буде Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер), з якою він також з'являється і на кадрах серії) та разом з цим Флеш полює на моторошну мета-людину з невгамовною жагою крові, яка на додаток ще й стає сильнішою з кожною хвилиною. Тим часом Ральф (Гартлі Сойєр) дізнається сімейний секрет.

Серія «Dead Man Running» («Мрець, який біжить»), режисером якої стала Сара Бойд, вийде на екрани 23 жовтня за українським часом.

5 жовтня 2019,  19:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського серіалу «Флеш» Даніель Панабейкер оголосила, що стане режисером однієї з серій 6 сезону. І нам вже відома її назва.

Читати далі...
4 жовтня 2019,  17:18 | Новини серіалів

Прибув розширений трейлер 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш», який йде півтори хвилини і показує багато нових моментів за участю основного каста і парочки нових персонажів.

Подорожуючи в часі, Баррі (Грант Гастін) «бачив мільярди версій майбутнього і мільярди смертей» і вважає, що можливо через цю прийдешню біду він і отримав свої суперздібності щоб пожертвувати собою заради всього людства. І поки Айріс (Кендіс Паттон) та Циско (Карлос Валдес) працюють над тим, як запобігти зникненню Флеша під час «Кризи на Нескінченних Землях», супергерой об'єднується з Вбивцею Мороз (Даніель Панабейкер) та разом з Ральфом (Гартлі Сойєр) потрапляє у полон. А на питання нового лиходія доктора Ремзі Россо (Сендхіл Рамамурті) про те, звідки він черпає сили, Баррі відповідає: «Від людей, яких я люблю».

Дебютна серія 6 сезону «Флеша», яка називається «Into the Void» («В порожнечу»), вийде на екрани 9 жовтня за українським часом.