Новини фільмів, в яких згадується Тоні Хейл

7 березня 2024,  21:00 | Новини фільмів

Радість, Печаль та інші емоції повертаються для нової пригоди в офіційному трейлері мультфільму для всієї родини «Думками навиворіт 2» від студій Disney та Pixar.

Читати далі...
11 липня 2019,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вуді і Бо Піп готові до своєї наймасштабнішої пригоди в новому українському ТБ-ролику комедійного мультфільму «Історія іграшок 4».

Четверта та ймовірно фінальна глава пригод наших улюблених іграшок, яка почалася в далекому 1995 році, відправить ковбоя Вуді (Том Генкс) в небезпечну і незабутню подорож по слідах іграшки Виделика (Тоні Гейл), що втік. Допомагати йому в складних пошуках буде давня подруга Бо Піп (Енні Поттс), космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) і дивна парочка Качка (Кіген-Майкл Кі) та Кролик (Джордан Піл).

Квитки на мультфільм «Історія іграшок 4» ви знайдете в нашій афіші.

22 червня 2019,  21:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудії Disney і Pixar поділилися третім фрагментом свого пригодницького мультфільму «Історія іграшок 4», у якому повертаються старі друзі і з'являється нова героїня.

У четвертому мультфільмі знаменитої франшизи Вуді (Том Генкс) вирушає на пошуки зниклої іграшки Виделика (Тоні Гейл), якого Бонні (Мадлен МакГроу) зробила сама, і під час своєї подорожі стикається зі своєю давньою подругою Бо Піп (Енні Поттс). У новому фрагменті Бо представляє Вуді маленькій іграшці Смішинці (Еллі Матсумура), і та дуже рада нарешті зустрітися з ковбоєм, про якого так багато чула від Бо.

Чому нова анімаційна картина Джоша Кулі обов'язкова до перегляду, читайте в нашій рецензії на мультфільм «Історія іграшок 4».

7 червня 2019,  14:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент очікуваного мультфільму від Pixar і Disney «Історія іграшок 4» представляє двох страшних ляльок Габбі-Габбі і Вінсента.

Читати далі...
6 червня 2019,  12:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Історія іграшок 4» показує, що дружба не завжди починається... дружелюбно.

Нова глава знаменитої піксаровської франшизи «Історія іграшок» відправить Вуді (Том Генкс) і Базза (Тім Аллен) в дорожню подорож, під час якої вони потраплять до парку атракціонів. Ось тільки Баззу там не особливо щастить, оскільки його тут же вішають на стіну призів, чим космічний рейнджер викликає обурення бувалих призів Качки (Кіген-Майкл Кі) та Кролика (Джордан Піл), і вони намагаються позбавитися від нього. Але не переживайте, їм вдасться знайти спільну мову і стати друзями.

Дивіться також перший фрагмент мультфільму «Історія іграшок 4», де Вуді знайомить своїх друзів з новою іграшкою Виделиком (Тоні Гейл), якого зробили з пластикової вилки. У кіно з 20 червня.

30 травня 2019,  17:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент пригодницько-комедійного мультфільму «Історія іграшок 4» знайомить глядачів з новою і досить дивною іграшкою на ім'я Виделик.

У своїй четвертій пригоді давні друзі ковбой Вуді (Том Генкс) і космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) вирушать в незабутню подорож разом зі своєю хазяйкою Бонні (Мадлен МакГроу) та іншими іграшками. Бажаючи повернути назад іграшку Виделика (Тоні Гейл), який утік, Вуді відправляється слідом за ним і незабаром возз'єднується з давньою подругою Бо Піп (Енні Поттс), яка допомагає йому в цьому непростому квесті.

Дивіться також фінальний трейлер «Історія іграшок 4». У кіно з 20 червня.

21 травня 2019,  18:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бравий ковбой Вуді стає нянькою для нової іграшки Бонні у фінальному трейлері пригодницького мультфільму «Історія іграшок 4».

Ковбой Вуді (Том Генкс) та космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) повертаються на екрани в своїй четвертій пригоді, яка відправить їх в дорожню подорож разом з їхньою хазяйкою Бонні (Мадлен МакГроу) та іншими іграшками. Бонні самостійно змайструвала з пластикової виделки іграшку на ім'я Форкі (Тоні Гейл), але він не вважає себе іграшкою і постійно норовить втекти. Одного разу йому це вдається, і герої вирушають на його пошуки, в ході яких потрапляють в парк атракціонів, де знайомляться зі жвавої парочкою плюшевих іграшок Качкою (Кіген-Майкл Кі) та Кроликом (Джордан Піл) і возз'єднуються з давньою подругою Бо Піп (Енні Поттс).

Дивіться також ТБ-ролик мультфільму «Історія іграшок 4», який показує народження Форкі. У кіно з 20 червня.

6 травня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студії Disney і Pixar представили цікавий ТБ-ролик мультфільму «Історія іграшок 4», який показує, як народжується і оживає нова іграшка.

У новій главі франшизи «Історія іграшок», яка стартувала у 1995 році, давні друзі Вуді (Том Генкс) і Базз (Тім Аллен) відправляться в захоплюючу подорож, щоб повернути додому нову іграшку Форкі (Тоні Гейл), яку їхня хазяйка Бонні (Мадлен МакГроу) зробила своїми руками на уроці праці.

Дивіться також ТБ-ролик «Історії іграшок 4», який представляє персонажа Кіану Рівза каскадера Дюка Кабума. У кіно з 20 червня.

3 травня 2019,  16:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Історія іграшок 4» Вуді та Базз познайомляться з гонщиком і каскадером на ім'я Дюк Кабум, голосом якого став зірка франшиз «Матриця» та «Джон Уік» Кіану Рівз.

Читати далі...
20 квітня 2019,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студії Disney і Pixar на честь вихідних поділилися другим ТБ-роликом свого очікуваного пригодницького мультфільму «Історія іграшок 4», який показує нові моменти за участю Вуді, Базза та їхніх друзів.

У своєму четвертому мультфільмі ковбой Вуді (Том Генкс), космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) та інші іграшки відправляються в дорожню подорож, щоб знайти зниклу іграшку Форкі (Тоні Гейл), і опиняються в парку атракціонів, де возз'єднуються з Бо Піп (Енні Поттс) і знайомляться з балакучими новими героями Качкою (Кіген-Майкл Кі) та Кроликом (Джордан Піл). І, як показує ТБ-ролик, на шляху до мети їм доведеться подолати чимало перешкод, включаючи кота, який любить роздирати плюшеві іграшки.

Дивіться український трейлер мультфільму «Історія іграшок 4». У кіно з 20 червня.

27 березня 2019,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті прибув офіційний український трейлер очікуваного пригодницького мультфільму від студій Disney та Pixar «Історія іграшок 4».

З переїздом у новий дім життя ковбоя Вуді (Том Генкс) і космічного рейнджера Базза (Тім Аллен) перевертається з ніг на голову. Залишивши розбіжності, герої змушені об’єднатися, щоб вирушити у захопливу і небезпечну мандрівку за новою іграшкою Форкі (Тоні Гейл), рівної якій ще не було у світі іграшок.

В українські кінотеатри улюблені герої повернуться влітку, 20 червня.

19 березня 2019,  21:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дві дружні кіностудії Disney і Pixar поділилися сьогодні повноцінним трейлером свого очікуваного мультфільму «Історія іграшок 4», в якому присутні веселі і страшні моменти.

У четвертій главі знаменитої франшизи, на чиєму рахунку є 2 премії «Оскар», ковбой Вуді (Том Генкс) відправляється в незабутню пригоду слідом за новою іграшкою Форкі (Тоні Гейл), яку Бонні зробила своїми руками. Насправді Форкі є пластиковою виделкою і навідріз відмовляється бути чиєюсь іграшкою. Ця подорож приводить героїв до парку атракціонів, де Вуді возз'єднується зі своєю давньою коханою Бо Піп (Енні Поттс). І поки головний герой обирає між тим, щоб залишитися в парку з Бо чи повернутися до Бонні, його друг Базз (Тім Аллен) вирушає на його пошуки.

Українська прем'єра мультфільму «Історія іграшок 4», де також прозвучать голоси акторів Кіану Рівза, Патріши Аркетт, Джоан Кьюсак і Майкла Кітона, відбудеться через три місяці, 20 червня.

29 січня 2019,  11:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок в офіційному Твіттері очікуваного мультфільму від Disney та Pixar «Історія іграшок 4» з'явився новий промо-ролик, що показує возз'єднання Вуді і Базза з чарівною Бо Піп.

«Історія іграшок 4» буде четвертим розділом популярної анімаційної франшизи, що стартувала в 1995 році, та покаже нові пригоди живих іграшок Вуді (Том Генкс) і Базза (Тім Аллен) та їх веселих друзів Бо Піп (Енні Поттс), Джессі (Джоан Кьюсак) і Кена (Майкл Кітон), які у цей раз зіткнуться з дивною іграшкою на ім'я Форкі (Тоні Гейл).

Раніше були представлені українські тизер-постери мультфільму «Історія іграшок 4», які показали старих і нових персонажів. У кіно з 20 червня.

18 травня 2018,  17:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент японського мультфільму «Бетмен-ніндзя» показує початок поєдинку Бетмена і Джокера на самурайських мечах.

В «Бетмені-ніндзя» Темний лицар (Роджер Крейг Сміт) опиняється переміщеним з сучасного Готема в феодальну Японію, де йому належить битися з найвідомішими своїми ворогами. І в даному відео Бетмен, одягнений в нові самурайські лати, сходиться в сутичці з божевільним Джокером (Тоні Хейл), який проголосив себе диявольським імператором Японії.

Дивіться офіційний трейлер аніме «Бетмен-ніндзя».

Прем'єра мультфільму Дзюнпея Мідзусакі в Інтернеті відбулася 24 квітня, а на Blu-ray і DVD він вийшов 8 травня.