Кірк де МіккоKirk DeMicco

50%
0
50%
0

Фільмографія

Дивовижна подорож Віво (2021) ... режисер, сценарист
Сімейка Крудсів: Нова ера (2020) ... сценарист
Сімейка Крудсів (2013) ... режисер, сценарист (и сюжет)
Космічні мавпочки (2008) ... режисер, сценарист (и сюжет)
Каспер: Школа страху (2006) ... сценарист (рассказ)
Кролик пухнастик (2005) ... сценарист (и сюжет)
Скажені перегони (2005) ... продюсер (сопродюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...