Джозеф П. КеллиJoseph Kelly

50%
0
50%
0

Фільмографія

Appetite for Sin (2021) ... Jack The Bartender, продюсер (исполнительный продюсер)
VULPES: Lust for Revenge (2021) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Nest of Vampires (2020) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Dark Zone Thirteen (2019) ... продюсер
Народження зірки (2018) ... Band Roadie
War'n MoodPill Music Video (2018) ... Stud Bartender, режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...