Алек СмайтAlec Smight

50%
0
50%
0

Фільмографія

Томмі (2020) ... монтажер
Інстинкт (2018) ... монтажер
Новий агент МакГайвер (2016) ... режисер
Мислити як злочинець: За кордоном (2016) ... режисер
CSI: Кіберпростір (2015) ... режисер
Мислити як злочинець (2005) ... режисер
C.S.I. Місце злочину (2000) ... режисер, продюсер (продюсер / сопродюсер), монтажер
Dodge's City (1999) ... монтажер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...