Селин ГейджерCeline Geiger

50%
0
50%
0

Фільмографія

Ненсі Дрю (2019) ... продюсер (продюсер), сценарист
Доблесть (2017) ... продюсер (сопродюсер), сценарист
Сімейне положення (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Objects in the Rearview (2013) ... продюсер (исполнительный продюсер / producer), сценарист
Гра в брехню (2011) ... сценарист
Бути людиною (2011) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...