Новини, в яких згадується Пол Уокер

Рецензія на фільм «Форсаж 10»
Божевільний лиходійський бенефіс Джейсона Момоа
4 липня 2023,  03:30 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Колись дуже давно (у далекі часи до коронавірусу та повномасштабного вторгнення) Він Дизель оголосив, що «Форсаж 10» буде заключною пригодою Домініка Торетто та його родини відважних гонщиків. Але йшли роки, і ось ми дійшли до десятої частини, яка точно не буде завершальною (навіть не буде передостанньою, бо вони вже планують «Форсаж 12»). У минулому фільмі творці франшизи навіть відправили кілька героїв у відкритий космос, тож перевершити себе їм було складно... Проте їм це знову вдалося, і секрет успіху досить простий Джейсон Момоа, він же кхал Дрого, він же Аквамен.

Читати далі...
10 лютого 2023,  20:11 | Новини фільмів

Готові до передостаннього заїзду Домініка Торетто? Тоді швидше дивіться офіційний український трейлер очікуваного пригодницького екшену «Форсаж 10», де разом з Віном Дизелем повертаються численні герої попередніх фільмів.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Форсаж 9: Нестримна сага»
Нескінченна історія про сім'ю та швидкі тачки
20 серпня 2021,  19:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Можна що завгодно думати і говорити про «Форсажі», але в Голлівуді є дуже мало настільки успішних до божевілля франшиз, яким вдалося дотягнути до 9-го фільму (а якщо рахувати нещодавній спін-офф про Гоббса та Шоу, то і до 10-го), як це вдалося історії про відважних гонщиків під керівництвом Віна Дизеля, які живуть на максимальній швидкості і рятують світ під ревіння моторів своїх прокачаних тачок (а останнім часом – навіть під ревіння моторів танків). Те, що починалося, як екшен про друзів, які люблять ганяти по Лос-Анджелесу і порушувати закон, перетворилося з роками на окремий «супергеройський жанр», якийсь молодший брат Marvel і DC, хоча у Дизеля і компанії й немає ніяких суперсил. Окрім сім'ї (адже у Домініка Торетто «немає друзів», у нього «є сім'я») та відваги. І в своїй дев'ятій пригоді вони знову кинуть виклик міжнародним злочинцям і законам фізики й покажуть, що їхні тачки дійсно здатні літати...

Читати далі...
29 січня 2020,  20:20 | Новини фільмів

Поки ми з нетерпінням чекаємо виходу розширеного трейлера пригодницького бойовика «Форсаж 9», студія Universal Pictures вирішила порадувати нас милим тизером за участю головних героїв.

Тизер-трейлер показує Домініка Торетто (Він Дизель), який тепер разом зі своєю дружиною Летті (Мішель Родрігес) і своїм маленьким сином веде тихе й щасливе життя на фермі. Він лагодить трактор і вчить сина розбиратися в інструментах, кажучи, що «все змінилося, коли він став батьком». Далі нам показують, як Дом і Летті укладають свого сина Браяна, якого вони назвали на честь кращого друга Дома Браяна О'Коннера (Пол Вокер), спати, і Летті віддає маленькому Браяну той самий хрестик, який їй дав «його тато». І додає, що цей подарунок «повинен захистити його від того, що насувається».

Повноцінний трейлер екшену Джастіна Ліна вийде в цю п'ятницю, 31 січня. Українська прем'єра «Форсажа 9» очікується навесні, 21 травня.

18 червня 2017,  20:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вы знали, что звезда «Чудо-женщины» Галь Гадот любит погонять на мотоцикле, два года отслужила в армии и обожает песни Джорджа Майкла? Узнайте о ней больше в нашей подборке интересных фактов об актрисе.

Читати далі...
2 жовтня 2016,  15:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару недель назад звезда «Форсажа» Вин Дизель поделился старой совместной фотографией с улыбающимся Полом Уокером, которая согреет ваше сердце.

Читати далі...
6 вересня 2016,  14:51 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В новому закулісному відео зі зйомок «Форсажа 8» актори Він Дізель, Мішель Родрігес, Тайріз Гібсон, Лудакріс, Дуейн Джонсон, Наталі Еммануель і новачок Скотт Іствуд розповідають про свою кампанію Omaze, взявши участь в якій можна не тільки підтримати благодійний фонд Пола Вокера, а й виграти поїздку на зйомки цього екшену.

Звичайно, актори не пропускають нагоди підколоти одне одного.

12 квітня 2016,  12:58 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда грядущего «Отряда самоубийц» Скотт Иствуд выступит в «Форсаже 8» на стороне Доминика Торетто. И вместе с этим объявлением он поделился трогательными словами в адрес своего близкого друга Пола Уокера.

Читати далі...
3 листопада 2015,  12:03 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В воскресенье, 1 ноября, в Беверли-Хиллз состоялась 19-я ежегодная церемония награждения Hollywood Film Awards, отметившая самые обсуждаемые и ожидаемые фильмы года, а также ознаменовавшая начало наградного сезона 2015.

Читати далі...
24 квітня 2015,  12:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра «Форсажу 8» відбудеться 14 квітня 2017 року, що особисто вчора підтвердив Він Дизель під час конвенції CinemaCon, що проходить в Лас-Вегасі.

Після прощання із зіркою франшизи Полом Уокером, пам'яті якого і був присвячений нещодавній «Форсаж 7», історія про гонщиків продовжиться. Причому чекати продовження зовсім недовго – ті ж два роки, що відокремлювали і попередні частини франшизи одна від одної.

Перед тим, як Дизель повідомив про дату виходу наступної картини, був показаний ролик фіналу «Форсажу 7», де два головні герої відправляються в останню гонку і роз'їжджаються кожен своєю дорогою. 

Також під час конвенції Дизель гаряче подякував шанувальників франшизи:

Ви були такими вірними весь цей час. Ви допомогли нам створити цю історію.

І нещодавно актор сказав, що «Форсаж 7» був для Пола, а «Форсаж 8» вже буде подарунком від нього, і що вони збираються підняти планку в плані екшену і в плані розвитку історії і персонажів.

«Форсаж 7» зараз знаходиться на 7-му місці в Топі найбільш касових фільмів, зібравши в світовому прокаті більше $1 мільярда. Очікується, що його збори перевищать $1.4 мільярду.

20 квітня 2015,  13:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьома частина пригод рейсерів по ту сторону закону «Форсаж 7» увійшла в Топ-10 найприбутковіших фільмів усіх часів, зумівши вже заробити в світовому прокаті більше 1 мільярда доларів.

«Форсаж 7», який став останнім у кар'єрі Пола Вокера і триб'ютом цьому акторові, – перший фільм в цьому році, якому вдалося переступити заповітну мільярдну позначку. Причому зробив він це за 17 днів прокату.

Тепер це найприбутковіша кінокартина студії Universal у світовому прокаті.

Не набагато «Форсаж 7» випереджають у цьому списку «Залізна людина 3» і мультфільм «Крижане серце», так що у нового фільма Джеймса Вана є шанси увійти навіть до Топ-5.

Попередня частина «Форсаж 6» знаходиться в списку лише на 49-му місці з 788 мільйонами.

На цьому тижні виходить інший блокбастер «Месники: Ера Альтрона», якому також пророкують відправитися в Топ найприбутковіших кінокартин. Перші «Месники» поки знаходяться там на 3-му місці, зібравши цілих 1,5 мільярда доларів.

1 грудня 2014,  11:32 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 30 листопада, була перша річниця з дня трагічної аварії, що обірвала життя актора Пола Уокера. Це був важкий час як для його рідних, так і для друзів, зокрема для колег актора по франшизі, яка і зробила його знаменитим - «Форсаж». У цю річницю вони, разом з родиною актора, вшанували його пам'ять теплими словами.

Батько актора, Пол Уокер III, розповів в інтерв'ю для «Entertainment Tonight» про перший рік без старшого сина:

Зараз я сумую за ним ще більше, в останній місяць. Легше для мене не стає. Це сумний час. Ми були дуже близькою, люблячою сім'єю, і Пол тепер є тиою відсутньою ланкою, якої нам завжди буде не вистачати.

Йому не подобалася популярність. Одного разу Пол сказав, що «мені дійсно не подобається цей бізнес, але я можу зробити багато хорошого з грошима, які я заробляю.» Пол просто випромінював любов, а таке не можна підробити. У Пола було дійсно добре серце. Я думав: «Як я заслужив такого чудового сина?»

Читати далі...
28 квітня 2014,  12:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Бездоганна робота сценариста Люка Бессона. Одна з останніх ролей Пола Уокера.

Відокремлений від усього міста район, який переповнений насильством і наркотиками, а корупція проникла майже на всі рівні життя, а також має у своїй артилерії зброю масового знищення стає найнебезпечнішим у всьому місті. Одному детективу подолати бандитів не під силу, і йому на поміч приходить ні хто інший, як мешканець цього кримінального района, котрий має свої рахунки з наркобароном.

У кінотеатрах України і Росії з 8 травня.