Новини зіри, в яких згадується Кріс Коламбус

30 листопада 2020,  18:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб підняти настрій шанувальникам «Сам удома» і нагадати нам, що новорічні свята вже не за горами, актриса Кетрін О'Гара відтворила в TikTok ту саму сцену з аеропорту з фільму «Сам удома 2».

Читати далі...
20 грудня 2018,  03:38 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Усі, хто мріяв, щоб Маколей Калкін знову повернувся до ролі Кевіна МакКалістера з культового фільму «Сам удома», компанія Google почула ваші молитви і зняла з його участю святкову рекламу.

Щоб прорекламувати свого віртуального помічника Google Assistant, боси Google пішли ва-банк, запросивши 38-річного Калкіна залишитися самому вдома в різдвяний час в тому самому знаменитому особняку сім'ї МакКалістерів. Творці ролика відтворили обстановку будинку до деталей і попросили актора розіграти декілька культових моментів свого персонажа: прокинутися в порожньому будинку, взяти в руки лосьйон після гоління, пострибати на ліжку, з'їсти морозиво перед телевізором, прикрасити ялинку, влаштувати собі святкову вечерю і створити для грабіжників враження, ніби він вдома не сам. І все це під знаменитий саундтрек фільму.

Прем'єра комедії Кріса Коламбуса відбулася в листопаді 1990 року, так що фільму «Сам удома» у цьому році виповнилося 28 років. І окрім любові глядачів по всьому світу, на його рахунку також є 2 номінації на премію «Оскар».

23 липня 2016,  19:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Гарри Поттера» Бонни Райт вместе с режиссером Крисом Коламбусом посмотрели новую пьесу Дэниэла Рэдклиффа «Приватность».

Читати далі...