Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фільмографія Алан Девід

Фільмографія: Актор
Кінь мрії (2020)
Dream Horse
Bert
Знедолені (2018)
Les Misérables
Letter Writer
Набридло (2018)
Sick of It
Priest
Корона (2016)
The Crown
Ben Bowen Thomas
Останнє королівство (2015)
The Last Kingdom
Bishop Alewold
Підозри містера Уичера: Пов'язують узи (2014)
The Suspicions of Mr Whicher: The Ties That Bind
Magistrate
Still Open All Hours (2013)
Old Bentinck
Порожня корона (2012)
The Hollow Crown
Bishop of Ely
The Secret Diaries of Miss Anne Lister (2010)
Uncle Lister
Работницы (2009)
Land Girls
Dr. Wally Morgan
Вбивства в Оксфорді (2007)
The Oxford Murders
Mr. Higgins
Все включено (2007)
Benidorm
Glynn
Гевін і Стейсі (2007)
Gavin & Stacey
Griff, немає в титрах
Розмальована вуаль (2006)
The Painted Veil
Mr. Garstin
Імперія (2005)
Empire
Quinitilius
Доктор Хто (2005)
Doctor Who
Gabriel Sneed
Rockabye (2005)
Michael
Уімблдон (2004)
Wimbledon
Doctor Taylor
Доктор Мартін (2004)
Doc Martin
Mr. Jarvis
Віртуози (2004)
Hustle
Vino Vinnie
Шоу Кетрін Тейт (2004)
The Catherine Tate Show
Various Characters
Коли ви будете готові, містер Мак-Гілл (2003)
Ready When You Are Mr. McGill
Mr. Carter
Марджері і Гледіс (2003)
Margery and Gladys
Gordon Thompson
Підйом (2003)
Coming Up
Michael
Останній детектив (2003)
The Last Detective
Tecwyn Hughes
По — королівськи (2003)
The Royal
Mr. Forbes
Dead Gorgeous (2002)
Mr. Greeley
Високі надії (2002)
High Hopes
Kenton Wolf
Людина, яка плакала (2000)
The Man Who Cried
Welsh Teacher
In Defence (2000)
Fynes
The Great Indoors (2000)
Cyril Davies
Холбі Сіті (1999)
Holby City
Gerry Culver
Спадщина Реджинальда Перрін (1996)
The Legacy of Reginald Perrin
Brian Deacon
Розслідування Хетті Уэйнтропп (1996)
Hetty Wainthropp Investigates
Bill Jason
Тонка блакитна лінія (1995)
The Thin Blue Line
Gasforth FC Manager
The Vet (1995)
Dennis Eaves
Chiller (1995)
Dr. Getty
Адвокат диявола (1995)
Devil's Advocate
Prof. Schlieman
Don't Get Me Started (1994)
Barry Lewis
Водою не розлити (1994)
Thicker Than Water
Chief Superintendent
Headhunters (1994)
Philip
На добраніч, люба (1993)
Goodnight Sweetheart
Clement Attlee MP
Метод Крекеру (1993)
Cracker
Hanrahan
The Detectives (1993)
Seargent
Virtual Murder (1992)
Prof. Griffiths
Биття серця (1992)
Heartbeat
Fillingham
Мегре (1992)
Maigret
Francois Paré
Шпала (1991)
Sleepers
K1
Імперія бриттів (1991)
The Brittas Empire
Mr Humphries
Важкі випадки (1988)
Hard Cases
Mr. Dyce
Груднева квітка (1987)
December Flower
Cemetery Superintendent
Інспектор Морс (1987)
Inspector Morse
Sir Watkin Davies
Катастрофа (1986)
Casualty
Christopher Allen
Сценарій (1986)
Screenplay
Jerry
Лавджой (1986)
Lovejoy
Bible Joe
Один екран (1985)
Screen One
Mr. Smout
Dust to Dust (1985)
Jeremy Semper
Сутінкова зона (1985)
The Twilight Zone
Security (segment 'The After Hours')
Bulman (1985)
Williams
Жителі Іст-Енду (1985)
EastEnders
Mr. Banks
Суто англійське вбивство (1984)
The Bill
John Harper
Сахаров (1984)
Sakharov
Ремінгтон Стіл (1982)
Remington Steele
Newsreader #2
Бержерак (1981)
Bergerac
Gidleigh
Венеціанський купець (1980)
The Merchant of Venice
Solanio
Механік (1979)
Minder
Chef
Відтінки темряви (1979)
Shoestring
Dr. Ben Fischer
Ворог за дверима (1978)
Enemy at the Door
Feldwebel Fellner
Ангели (1975)
Angels
Летючий загін Скотланд — Ярду (1975)
The Sweeney
Blakeney
Білки (1974)
The Squirrels
Harry
ферма Еммердейл (1972)
Emmerdale Farm
Dick Robertshaw (1974)
Королівський суд (1972)
Crown Court
Billy Squires
П'єса дня (1970)
Play for Today
Boat Hirer
Трилер на дивані (1967)
Armchair Thriller
Ollie Milton
Любовна історія (1963)
Love Story
Mr. Snelling
Вулиця коронації (1960)
Coronation Street
Glyn Thomas