Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Алан ДевідAlan David

Алан Девід / Alan David
Народився 29 грудня 1947
50%
0
50%
0

Фільмографія

Кінь мрії (2020) ... Bert
Знедолені (2018) ... Letter Writer
Набридло (2018) ... Priest
Корона (2016) ... Ben Bowen Thomas
Останнє королівство (2015) ... Bishop Alewold
Підозри містера Уичера: Пов'язують узи (2014) ... Magistrate
Still Open All Hours (2013) ... Old Bentinck
Порожня корона (2012) ... Bishop of Ely
The Secret Diaries of Miss Anne Lister (2010) ... Uncle Lister
Работницы (2009) ... Dr. Wally Morgan

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...