Дэн СкэнлонDan Scanlon

100%
1
0%
0

Фільмографія

Уперед (2019) ... режисер, сценарист (и сюжет)
Безіменний проект студії Pixar (2017) ... режисер
Центр вечірки (2014) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Університет монстрів (2013) ... дополнительные голоса, режисер, сценарист (и сюжет)
Метр і Примарний Світ (2006) ... режисер, сценарист (рассказ)
Тачки (2006) ... актор
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...