Карін ВіарKarin Viard

Карін Віар / Karin Viard
Народилася 24 січня 1966
50%
0
50%
0

Фільмографія

Bécassine! (2018) ... Hermine, marquise de Grand-Air
Les chatouilles (2018) ... Mado Le Nadant
Заздрісниця (2017) ... Nathalie Pécheux
Le locataire (2016) ... Nicole
Прибульці 3: Взяття Бастилії (2016) ... Adélaïde de Montmirail
Le grand partage (2015) ... Christine Dubreuil
Матусин синочок (2015) ... Ariane
21 ніч з Патті (2015) ... Pattie
Зразкові сім'ї (2015) ... Forence Deffe
Родина Бельє (2014) ... Gigi Bélier
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...