Новини фільмів, в яких згадується Ольга Куриленко

28 березня 2024,  16:51 | Новини фільмів

Єлена Бєлова повертається! Зірка фільму «Чорна вдова» Флоренс П'ю підірвала соцмережі відео зі знімального майданчика супергеройського екшену «Громовержці».

Читати далі...
26 травня 2023,  20:14 | Новини фільмів

Не встиг розпочатися знімальний процес нового супергеройського фільму «Громовержці» від Marvel Studios, як він одразу був перенесений на червень через те, що в Голлівуді продовжують страйкувати сценаристи, вимагаючи від кіностудій кращих умов праці та конкурентної заробітної плати.

Читати далі...
3 червня 2022,  12:35 | Новини фільмів

Зірка популярної молодіжної трилогії «Будка поцілунків» Джої Кінг стає принцесою-воїном в офіційному трейлері фентезійного фільму «Принцеса», режисером якого став Ле-Ван Кієт​.

Читати далі...
5 лютого 2021,  14:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Декілька годин тому Netflix поділився напруженим трейлером свого нового екшен-трилера під назвою «Sentinelle», головну роль в якому виконала голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко.

Читати далі...
22 липня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деякі секрети назавжди обзаводяться луною. У мережі з'явився офіційний трейлер і постер британського трилера «Затока тиші», головну роль в якому виконує зірка фільмів «Кур'єр» і «Перекладачі» Ольга Куриленко.

Читати далі...
8 січня 2020,  14:22 | Новини фільмів

Ольга Куриленко, Алекс Лоутер і Ріккардо Скамарчо опиняються замкнутими в бункері в українському трейлері драматичного трилера «Перекладачі» від режисера Режиса Руансара, який раніше зняв «Кохання на кінчиках пальців».

Це історія про дев'ять перекладачів, яких відібрав і замкнув у розкішному бункері жорстокий видавець, ізолювавши їх від зовнішнього світу, щоб вони переклали дуже очікувану книгу відомого письменника в рекордно короткі терміни. Перекладачі передбачили захист від витоку будь-якої інформації через дуже високі фінансові ставки, але витік відбувається... Хтось завантажує в мережу перші 10 сторінок книги і шантажує видавця, погрожуючи викласти інші, якщо той не заплатить викуп в 5 000 000 євро. Виникає питання: звідки походить витік? Всередині бункера розгортається полювання на злочинця.

В кінотеатри України фільм «Перекладачі» прибуде 20 лютого.

4 листопада 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня відбувся реліз нових дубльованих трейлерів пригодницького екшену «Джуманджі: Наступний рівень», детективного фільму «Ножі наголо» і скандинавського фентезі «Вальхалла: Тор Раґнарок», а також трейлерів очікуваного українського фільму «Віддана» та нової кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...
30 жовтня 2019,  17:43 | Новини фільмів

Не стій у неї на шляху. Дивимося офіційний український трейлер гостросюжетного екшену Закарі Адлера «Кур'єр», який повідомляє, що його прем'єра відбудеться 12 грудня.

В екшен-трилері «Кур'єр» зірка фільмів «Квант милосердя» і «Світ забуття» Ольга Куриленко втілює лондонського кур'єра, яка повинна доставити важливу посилку для свідка в одній гучній справі. Але коли на свідка здійснюється замах, кур'єр бере його життя в свої руки і намагається захистити його за всяку ціну.

Компанію Куриленко в цьому фільмі складе лауреат премії «Оскар» Гері Олдман.

14 жовтня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі, пригодницької картини «Дулітл» з Робертом Дауні мол., комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», піксарівського мультфільму «Уперед», бойовика «Ангели Чарлі» та нової пригоди з Двейном Джонсоном «Круїз по джунглях».

Читати далі...
11 жовтня 2019,  23:59 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Гері Олдман надихається стилем Ніка Ф'юрі носить пов'язку на лівому оці в трейлері екшен-трилера «The Courier».

Читати далі...
23 липня 2019,  17:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Будьте обережні зі своїми бажаннями, вони можуть здійснитися. Дивимося офіційний український трейлер науково-фантастичного трилера «Кімната бажань», який зняв французький режисер Крістіан Волькман.

Молода подружня пара Кейт (Ольга Куриленко) і Метт (Кевін Янссенс), яка намагається завести дитину, переїжджає у віддалений особняк. Займаючись ремонтом старовинного будинку, вони виявляють замуровану кімнату, яка виконує будь-яке бажання. Мільйони доларів, оригінал Ван Гога, діаманти танайрозкішніші наряди що б вони не захотіли, моментально матеріалізується. Але все це не здатне заповнити порожнечу в серці Кейт, тому одного разу жінка вирішує побажати собі довгоочікувану дитину, не підозрюючи, на яку угоду вона підписує всю родину.

Українська прем'єра трилера «Кімната бажань» відбудеться в один день з прем'єрою фільму «Офелія», 12 вересня.

11 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер французької історичної драми «Відок: Імператор Парижа», головну роль у якій виконує знаменитий актор Венсан Кассель.

Події розгортаються у Франції на початку XIX століття. Ежен Франсуа Відок (Кассель) з самого дитинства не сидів на місці. Спочатку дрібні крадіжки і шахрайство, а з роками все більш тяжкі злочини міцно закріпили його в кримінальному світі Парижа. Але чергове ув'язнення змінило світогляд Відока. Тому, коли його звинувачують у вбивстві, до якого він не причетний, Відок пропонує поліції знайти злочинця. Робота в цій сфері робить Ежена Франсуа Відока одним з найуспішніших співробітників поліції свого часу.

Українська прем'єра фільму «Відок: Імператор Парижа», де також знялися Ольга Куриленко, Аугуст Діль, Фрейя Мавор, Дені Меноше та Дені Лаван, відбудеться через два тижні, 25 липня.

20 вересня 2018,  14:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Роуен Еткінсон приміряє магнітні суперчеревики в свіжому ТБ-ролику комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш: Нова місія», який виходить в український прокат сьогодні.

Горе-агент Джоні Інгліш (Еткінсон) повертається з пенсії, щоб зловити геніального хакера, який зламав систему безпеки Великої Британії і розсекретив всіх її таємних агентів. У своїй місії Інгліш воліє використовувати старі методи і старі гаджети, як, наприклад, магнітні черевики, за допомогою яких він та його помічник Боф (Бен Міллер) вирішують піднятися на борт яхти, де може переховуватися підозрюваний. Але, як виявляється, це не найтихший і не найнепримітніший спосіб проникнути на територію ворога.

В фільмі також знялася зірка «Кванта милосердя» Ольга Куриленко. Квитки на сеанси «Агент Джонні Інгліш: Нова місія» ви можете придбати на нашому сайті.

7 вересня 2018,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Всесвітньо відомий шпигун повертається в другому українському ТБ-ролику комедійного екшена «Агент Джонні Інгліш: Нова місія».

У третій главі своєї пригодницької франшизи знаменитий горе-агент Джонні Інгліш (Ровен Еткінсон) повертається на службу з пенсії, щоб зловити геніального хакера, який зламав систему безпеки Великої Британії і розкрив особистості її таємних агентів. На цьому завданні він зіткнеться із приголомшливою та небезпечною Офелією, яку втілює зірка «Кванта милосердя» Ольга Куриленко. І в даному ролику Інгліш зачаровує її своїм неабияким шармом та почуттям гумору.

Дивіться також новий український трейлер «Агент Джонні Інгліш: Нова місія». В кінотеатри фільм Девіда Керра прибуде 20 вересня.

12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...