Новини серіалів, в яких згадується Джош Гатчерсон

28 лютого 2020,  16:11 | Новини серіалів

«Ми про*бали весь всесвіт. Повністю весь всесвіт». Вчора стримінговий сервіс Hulu поділився в мережі тизер-трейлером фінального сезону свого божевільного серіалу «Людина майбутнього», головну роль в якому виконує зірка «Голодних ігор» Джош Гатчерсон.

В науково-фантастичному ситкомі від продюсерів Сета Рогена та Евана Голдберга Гатчерсон втілює прибиральника і геймера Джоша Футтурмана, якого одного разу вербують прибульці для місії з порятунку людства. В результаті це призводить до того, що Джоша і його друзів Тигру (Еліза Куп) і Вовка (Дерек Вілсон) звинувачують в злочинах проти часу і засуджують до смерті на популярному шоу. Їм вдається втекти, і поки вони намагаються уникнути страшної долі, герої прагнуть очистити свої імена та виправити той історичний безлад, який вони створили.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Людина майбутнього» відбудеться 3 квітня.

24 листопада 2018,  15:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Hulu поділився першим тизер-трейлером 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Людина майбутнього», де зірка франшизи «Голодні ігри» Джош Гатчерсон подорожує в майбутнє.

Прибиральник і геймер Джош Футтурман (Гатчерсон) живе звичайним нудним життям, але одного разу його вербують загадкові прибульці і відправляють у подорож у часі, щоб він зупинив зникнення людства. І в нових серіях він потрапляє на 150 років у майбутнє.

В трейлері також з'являються Еліза Куп, Сет Роген та Гейлі Джоел Осмент.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Людина майбутнього» відбудеться 11 січня.