Оновлення, в яких згадується Джош Гатчерсон

10 вересня 2018,  17:39 | Оновлення

Представляємо український трейлер канадського мультфільму «Еліот – найменше оленя Санти».

Головний герой мультфільму – оленятко Елліот (Джош Гатчерсон) – завжди мріяв потрапити в оленячу упряжку самого Санти-Клауса та розвозити подарунки для дітей. Дізнавшись, що за кілька днів до Різдва один з оленів Санти пішов на спочинок, Елліот вирішив, що це його шанс виконати мрію всього життя. Але для цього йому треба буде пройти дуже складний відбір на Північному полюсі та обійти всіх суперників.

Українська прем'єра мультфільму «Еліот – найменше оленя Санти» відбудеться 6 грудня.

3 листопада 2017,  02:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко перетворюється на невизнаного, але геніального кінематографіста Томмі Вайсо в новому трейлері біографічного фільму «Горе-творець». Разом з актором-початківцем Грегом Сестеро, якого грає його брат Дейв Франко, вони приступають до створення свого шедевру — драми «Кімната», яку згодом глядачі та критики запишуть в найгірші кінокартини всіх часів.

Компанію братам Франко тут складуть Сет Роген, Зак Ефрон, Зої Дойч, Елісон Брі, Брайан Кренстон, Джош Гатчерсон і багато інших відомих голлівудських акторів.

7 жовтня 2017,  17:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції New York Comic Con був представлений повноцінний трейлер фантастичній комедії «Людина з майбутнього», в якій зірка «Голодних ігор» Джош Гатчерсон грає подорожуючого у часі прибиральника. Раніше він був звичайним хлопцем, який любив грати в комп'ютерні ігри, і коли пройшов одну з них, його завербували агенти з майбутнього, щоб він врятував світ.

Прем'єра всього 1 сезону «Людини з майбутнього», над якою працювали творці серіалу «Проповідник» Сет Роген та Еван Голдберг, відбудеться 14 листопада.

12 серпня 2017,  20:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фантастичній комедії «Людина з майбутнього» зірка «Голодних ігор» Джош Гатчерсон зіграє хлопця, який вдень працює прибиральником, а вночі стає одним з найкращих у світі геймерів. Одного разу його відвідують загадкові гості з майбутнього, і тепер він повинен подорожувати в часі, щоб врятувати людство від вимирання. У першому тизері серіалу, показаному на Comic-Con, його творець Сет Роген відкриває Гатчерсону, що на зйомках вони будуть використовувати справжні лазери, і демонструє, на що вони здатні.

Прем'єра «Людини з майбутнього» відбудеться 14 листопада.

18 липня 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший і дуже кумедний трейлер драматичної комедії «Горе-творець», де зіграв і яку зняв Джеймс Франко. Картина розповість про зйомки одного з найгірших фільмів в історії кіно — «Кімнати» Томмі Вайсо. Франко втілює тут самого Вайсо, і в даному відео він відчайдушно намагається запам'ятати й правильно сказати перед камерою свою репліку, змушуючи понервувати Сета Рогена та Дейва Франко.

У світовий прокат фільм, де також зіграли Зак Ефрон, Брайан Кренстон, Зої Дойч, Елісон Брі, Джош Хатчерсон і Шерон Стоун, вийде в грудні.

31 серпня 2016,  21:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікувана адаптація роману Джона Стейнбека «І програли бій», чиїм режисером і виконавцем головної ролі виступив Джеймс Франко, отримала перший трейлер, який представляє її зоряний каст по обидва боки барикад, на яких опинилися Нат Вулф, Роберт Дювалл, Ед Харріс, Сем Шепард, Вінсент Д'Онофріо, Селена Гомес, Джош Хатчерсон і Брайан Кренстон.

12 червня 2016,  14:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Адаптация романа Джона Стейнбека «И проиграли бой», снятая Джеймсом Франко, обзавелась новым постером, представляющим первый взгляд на всех ее основных персонажей в воплощении звездного каста.

Читати далі...
1 жовтня 2015,  12:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лоуренс представила фінальний постер до прийдешньої заключної частини популярної антиутопічної франшизи «Голодні ігри: Переспівниця. Частина II».

Читати далі...