Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Андрес ТороAndres Toro

50%
0
50%
0

Фільмографія

Un Bandido Honrado (2019) ... Detective Ramírez
El General (2018) ... Gustavo Gaviria
Venganza (2017) ... актор
Броньовані серця (2012) ... El Mayor Iván Lince
Білий маршрут (2012) ... Jaime
Відьма (2011) ... Leonel Cortés
Конфіденційно (2011) ... Santiago
Габриэла, обороты судьбы (2009) ... Pablo Cordoba
І пес пожер пса (2008) ... Zabala
La pasión según nuestros días (2008) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...