Новини фільмів, в яких згадується Едгар Райт

15 червня 2019,  20:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Спліта» Аня Тейлор-Джой представила ретро-образ, в якому вона з'явиться в драматичному трилері «Минулої ночі в Сохо» від культового режисера Едгара Райта.

Читати далі...
12 липня 2018,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на торішні звинувачення Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях, в прокат продовжують виходити його «останні фільми», в числі яких біографічна драма «Клуб молодих мільярдерів».

Читати далі...
27 січня 2015,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новим проектом британського режисера Едгара Райта стане незвичайний сиквел в стилі стім-панк до роману Чарльза Діккенса «Пригоди Олівера Твіста».

Нещодавно Райт працював над сценарієм марвеловского «Людини-комахи», якого повинен був і знімати, але, вибувши з проекту, він приєднався до екранізації історії Тоні Лі «Додж і Твіст». Раніше над сценарієм до неї працювали Коул Хеддон і Саймон Бофой.

Події фільму розгортатимуться в Англії, стилізованої під стім-панк, 20 років потому після фіналу роману Діккенса. Поліцейський офіцер Олівер Твіст буде намагатися зупинити свого колишнього кращого друга Артфула Доджера, який хоче вкрасти скарби корони.

Старшого Олівера Твіста може зіграти Едді Редмейн, а роль Артфула Доджером є шанс отримати, наприклад, у Ендрю Гарфілда, оскільки одним з продюсерів проекту є Меттью Толмак, що продюсував «Нову Людину-павука». І вакантною залишається роль молодої королеви Вікторії.

Навряд чи Райт стане режисером даного продовження, але його робота над сценарієм можливо допоможе проекту перейти на наступну стадію виробництва.

2 грудня 2014,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський режисер, найбільш відомий завдяки своїй неофіційною трилогії «Корнетто», Едгар Райт поділився, які ж фільми 2014 року вразили його найбільше.

Режисер чорної комедії «Зомбі на ім'я Шон» розповів журналу Esquire про те, що йому сподобалося в минаючому кіноріку:

Я думаю, це був відмінний рік для незалежних фільмів. Нам потрібно робити більше оригінальних картин і глядачі їх добре підтримають заради майбутнього індустрії. Я втомився від франшиз, рімейків і нескінченних сіквелів. Всі фільми, які я вибрав, виглядають відмінно в якості незалежних історій. Ще, будь ласка.

Основну десятку в довільному порядку і з оцінками режисера можна побачити нижче, але, крім цих фільмів, Едгар Райт також виділив такі кінокартини, як «Возлюблені», «Пало-Альто», «Шановні білі люди», «Лок», «Близнюки» , «Гість», «Общак», «Своя дитина», «Дешевий трепет» і «Катастрофа».

Читати далі...