Едгар РайтEdgar Wright

Едгар Райт / Edgar Wright
Народився 18 квітня 1974; Пул, Дорсет, Англія
100%
1
0%
0

Фільмографія Едгара Райта

Beck: Colors (2018) ... режисер
Зоряні війни: Останні джедаї (2017) ... Resistance Trooper
Качині історії (2017) ... Alistair Boorswan
На колесах (2017) ... Commentator
На драйві (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Співай! (2016) ... дополнительные голоса
Людина-мураха (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист (и сюжет)
Відео з участю Едгара Райта

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Едгара Райта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Едгара Райта

Написати коментар...
Написати коментар...