Оновлення, в яких згадується Сірша Ронан

4 жовтня 2018,  14:31 | Оновлення

Дивимося український трейлер біографічної драми «Марія – королева Шотландії» з Сіршою Ронан та Марго Роббі у головних ролях.

Марія Стюарт офіційно була коронована на престол Шотландії, коли їй не виповнилося ще і року. У 16 років вона стала повноправною королевою Франції, вийшовши заміж, але всього лише через рік її чоловік помер. Вдова повернулася до Шотландії, де їй належить правити своїм народом, а також налагодити зіпсовані відносини з кузиною Єлизаветою. Або зайняти її місце на престолі.

Українська прем'єра фільму «Марія – королева Шотландії» відбудеться 17 січня 2019 року.

21 листопада 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

23 листопада у широкий прокат виходить польсько-британський повнометражний анімаційний фільм «З любов'ю, Вінсент».

Це перша в історії стрічка, кожен кадр для якого був намальований олійними фарбами і стилізований під роботи Ван Гога. В основі фільму — натюрморти, пейзажі, герої 120-ти картин художника, яких адаптували та зіграли зірки британського кіно: Сірша Ронан, Ейдан Тернер, Дуглас Бут, Хелен МакКрорі, Елінор Томлінсон, Кріс О'Дауд. За основу сценарію лягли листи з особистого архіву великого митця.

Режисерами фільму виступили лауреат «Оскара» Дорота Кобела та Г'ю Велчман.

6 вересня 2017,  14:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився офіційний трейлер другої режисерської роботи Грети Гервіг, яка називається «Птаха». Ця драматична комедія розповідає про норовливу дівчину Крістін «Леді Берд» МакФерсон у втіленні двократної номінантки на премію «Оскар» Сірши Ронан, яка прагне виділитися з натовпу і вирватися зі свого пересічного життя в американську мекку письменників і художників Нью-Йорк, та про рік її пригод в Північній Кароліні, куди вона вимушено переїжджає з батьками.

Світова прем'єра кінокартини, де також зіграли Лорі Меткаф, Лукас Хеджес та Тімоті Чаламет, відбулася в перший день осені на кінофестивалі в Теллуриді.

13 червня 2013,  00:32 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Дві подружки - Віолет і Дейзі - плювати хотіли на всілякі там закони і правила. Якщо вони чогось хочуть, то обов'язково це отримають, навіть якщо заради цього доведеться когось вбити. До речі, саме такий спосіб заробити здається дівчатам досить простим - але до пори до часу...

Жанр: Кримінал / комедія / драма

У ролях: Сірша Ронан (Гостя, Милі кістки), Алексіс Бледел (Змовниця), Джеймс Гандольфіні (Клан Сопрано, Надзвичайно голосно і неймовірно близько), Денні Трехо (Мачете, Крутий чувак).

У кінотеатрах України з 11 липня.

17 березня 2013,  17:10 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Земля - у небезпеці! Наше місце скоро займуть Душі - позбавлені плотської оболонки прибульці, що витісняють з людських тіл розум і заміщають його розумом власним. Велика частина людства вже загинула. Небагато виживших ховаються в жалюгідній спробі відстрочити неминуче... Тепер Душа намагається захопити тіло юної Мелані. Однак відбувається несподіване: Мелані та її Душа змушені співіснувати в одному тілі. Гості належало вистежити і видати землян-повстанців, з якими пов'язана Мелані, але вона допомагає своїй носительці.

У головних ролях: Сірша Ронан, Дайан Крюгер, Макс Айронс.

У кінотеатрах з 28 березня.

PS: крім трейлера так само доступні нові відео "Про зйомки" і Шпалери до фільму.