Новини фільмів, в яких згадується Кріс Батлер

13 квітня 2019,  18:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер, 11 квітня, в український прокат вийшов новий пригодницький мультфільм від американської анімаційної студії Laika «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції», чий перший фрагмент ви можете подивитися нижче.

Мультфільм Кріса БатлераПаранорман», «Кубо і легенда самурая») розповідає про містера Лінка (Зак Галіфіанакіс), який є втраченою ланкою еволюції людини і живе у далекому від цивілізації лісі. Одного разу його знаходить безстрашний натураліст і дослідник сер Лайонел Фрост (Г'ю Джекман), і вони укладають угоду: Лайонел допоможе Лінку знайти його родичів, а Лінк дасть досліднику підтвердження свого існування, щоб той здійснив науковий прорив. Саме цій угоді й присвячений даний фрагмент.

Квитки на сеанси «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції» ви знайдете в нашій афіші, яка постійно поповнюється.

8 листопада 2018,  16:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімаційна студія Laika поділилася веселим трейлером свого нового мультфільму «Відсутня ланка», який зняв режисер номінованого на «Оскар» «ПараНормана» Кріс Батлер.

Зустрічайте містера Ланку (Зак Галіфіанакіс): він 2,5 м зростом, вагою 280 кг і покритий шерстю, але нехай його зовнішність вас не обдурить... Він веселий, добрий і вміє писати й читати, що робить його наймилішою легендою у світі. Втомившись від самотності, містер Ланка зустрічає дослідника сера Лайонела Фроста (Г'ю Джекман) і відправляється разом з ним у подорож, щоб знайти своїх далеких родичів в легендарній долині Шангрі-Ла. Компанію їм в цьому незабутньому і небезпечному квесті складає шукачка пригод Аделіна Фортнайт (Зої Салдана).

Світова прем'єра мультфільму «Відсутня ланка» відбудеться у квітні 2019 року.