Меріан К. КуперMerian C. Cooper

Меріан К. Купер / Merian C. Cooper
Народився 24 жовтня 1893
Пішов з життя 21 квітня 1973
Зріст: 173 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Конг: Острів черепа (2017) ... сценарист (персонаж, в титрах не указан)
Кінг Конг (2005) ... сценарист (рассказ)
Конг - король Атлантиди (2005) ... сценарист (идея, в титрах не указан)
Конг: Анімаційний серіал (2001) ... сценарист
Kong (2000) ... сценарист (идея)
Могутній Джо Янг (1998) ... сценарист (рассказ)
Кінг Конг (1998) ... сценарист (рассказ, в титрах не указан)
Hollywood Stuntmakers (1991) ... Pilot of plane that kills Kong
Кінг Конг живий (1986) ... сценарист (персонаж)
Кінг Конг (1976) ... сценарист (идея)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...