Марко ДжаллініMarco Giallini

Марко Джалліні / Marco Giallini
Народився 4 квітня 1963
50%
0
50%
0

Фільмографія Марко Джалліні

Завтра буде новий день (2019) ... Giuliano
Non ci resta che il crimine (2019) ... Moreno
Lo faccio per te (2019) ... актор
Я — мільярдер (2018) ... Numa Tempesta
Il grande salto (2018) ... Lo zingaro
Місце (2017) ... Ettore
Sweetheart (2017) ... Elvis
Блаженне незнання (2017) ... Ernesto
Rimetti a noi i nostri debiti (2017) ... Franco
Rocco Schiavone (2016) ... Vicequestore Rocco Schiavone
Відео з участю Марко Джалліні
Зображення Марко Джалліні

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марко Джалліні. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марко Джалліні

Написати коментар...
Написати коментар...