Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Ієн ГленIain Glen

Ієн Глен / Iain Glen
Народився 24 червня 1961; Едінбург, Велика Британія
Зріст: 185 см
50%
1
50%
1

Фільмографія Ієна Глена

Чужа земля (2021) ... Gibson
Чорний Красень (2020) ... John Manly
The Fabric of You (2019) ... Isaac
Повінь (2019) ... Philip
Isabel (2019) ... Colin
Місіс Вілсон (2018) ... Alexander Wilson
Титани (2018) ... Bruce Wayne
Як щодо любові? (2017) ... American Ambassador
Delicious (2016) ... Leo Vincent
Оселя зла: Фінальна битва (2016) ... Dr. Isaacs

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ієна Глена. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ієна Глена

Написати коментар...
Написати коментар...