Майкл МайерMichael Mayer

50%
0
50%
0

Фільмографія

Перука (2019) ... продюсер
Чайка (2018) ... режисер
Травіата (2018) ... режисер
Смішна дівчина (2018) ... режисер
Марні (2018) ... режисер
Stanistan (2015) ... режисер
Альфа-будинок (2013) ... режисер
Не нашкодь (2013) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Hatfields & McCoys (2013) ... режисер
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...