Октавія СпенсерOctavia Spencer

Октавія Спенсер / Octavia Spencer
Народилася 25 травня 1970; Монтгомері, Алабама, США
Зріст: 157 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Октавії Спенсер

Luce (2019) ... актриса
Родина за хвилину (2018) ... Karen
Зелена книга (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Хлопець як Джейк (2018) ... Judy
Форма води (2017) ... Zelda Fuller
Hidden Figures: It All Adds Up - The Making of Hidden Figures (2017) ... Dorothy Vaughan
Обдарована (2017) ... актриса
Злочин у маленькому місті (2017) ... Kelly Banks, продюсер (исполнительный продюсер)
Хатина (2016) ... Papa / Elouisa

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Октавії Спенсер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Октавії Спенсер

Написати коментар...
Написати коментар...