Октавія СпенсерOctavia Spencer

Октавія Спенсер / Octavia Spencer
Народилася 25 травня 1970; Монтгомері, Алабама, США
Зріст: 157 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Октавії Спенсер

Подорож доктора Дуліттла (2020) ... Dab-Dab
Ма (2019) ... Sue Ann, продюсер (исполнительный продюсер)
Люс (2019) ... Harriet Wilson
Родина за хвилину (2018) ... Karen
Зелена книга (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Хлопець як Джейк (2018) ... Judy
Форма води (2017) ... Zelda Fuller
Hidden Figures: It All Adds Up - The Making of Hidden Figures (2017) ... Dorothy Vaughan
Обдарована (2017) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Октавії Спенсер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Октавії Спенсер

Написати коментар...
Написати коментар...