Новини, в яких згадується Енні Поттс

25 квітня 2020,  16:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику фінальної серії 3 сезону ситкому «Дитинство Шелдона» («Юний Шелдон») головний герой дізнається, що його взяли в коледж. У 11 років. І його батьки приймають цю новину не дуже добре.

Читати далі...
11 липня 2019,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вуді і Бо Піп готові до своєї наймасштабнішої пригоди в новому українському ТБ-ролику комедійного мультфільму «Історія іграшок 4».

Четверта та ймовірно фінальна глава пригод наших улюблених іграшок, яка почалася в далекому 1995 році, відправить ковбоя Вуді (Том Генкс) в небезпечну і незабутню подорож по слідах іграшки Виделика (Тоні Гейл), що втік. Допомагати йому в складних пошуках буде давня подруга Бо Піп (Енні Поттс), космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) і дивна парочка Качка (Кіген-Майкл Кі) та Кролик (Джордан Піл).

Квитки на мультфільм «Історія іграшок 4» ви знайдете в нашій афіші.

28 червня 2019,  15:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Месники: Завершення» Пол Радд поділився відеоповідомленням, де розкрив, що візьме участь у зйомках науково-фантастичного фільму «Мисливці за привидами 3».

Читати далі...
22 червня 2019,  21:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудії Disney і Pixar поділилися третім фрагментом свого пригодницького мультфільму «Історія іграшок 4», у якому повертаються старі друзі і з'являється нова героїня.

У четвертому мультфільмі знаменитої франшизи Вуді (Том Генкс) вирушає на пошуки зниклої іграшки Виделика (Тоні Гейл), якого Бонні (Мадлен МакГроу) зробила сама, і під час своєї подорожі стикається зі своєю давньою подругою Бо Піп (Енні Поттс). У новому фрагменті Бо представляє Вуді маленькій іграшці Смішинці (Еллі Матсумура), і та дуже рада нарешті зустрітися з ковбоєм, про якого так багато чула від Бо.

Чому нова анімаційна картина Джоша Кулі обов'язкова до перегляду, читайте в нашій рецензії на мультфільм «Історія іграшок 4».

7 червня 2019,  14:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент очікуваного мультфільму від Pixar і Disney «Історія іграшок 4» представляє двох страшних ляльок Габбі-Габбі і Вінсента.

Читати далі...
30 травня 2019,  17:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент пригодницько-комедійного мультфільму «Історія іграшок 4» знайомить глядачів з новою і досить дивною іграшкою на ім'я Виделик.

У своїй четвертій пригоді давні друзі ковбой Вуді (Том Генкс) і космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) вирушать в незабутню подорож разом зі своєю хазяйкою Бонні (Мадлен МакГроу) та іншими іграшками. Бажаючи повернути назад іграшку Виделика (Тоні Гейл), який утік, Вуді відправляється слідом за ним і незабаром возз'єднується з давньою подругою Бо Піп (Енні Поттс), яка допомагає йому в цьому непростому квесті.

Дивіться також фінальний трейлер «Історія іграшок 4». У кіно з 20 червня.

21 травня 2019,  18:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бравий ковбой Вуді стає нянькою для нової іграшки Бонні у фінальному трейлері пригодницького мультфільму «Історія іграшок 4».

Ковбой Вуді (Том Генкс) та космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) повертаються на екрани в своїй четвертій пригоді, яка відправить їх в дорожню подорож разом з їхньою хазяйкою Бонні (Мадлен МакГроу) та іншими іграшками. Бонні самостійно змайструвала з пластикової виделки іграшку на ім'я Форкі (Тоні Гейл), але він не вважає себе іграшкою і постійно норовить втекти. Одного разу йому це вдається, і герої вирушають на його пошуки, в ході яких потрапляють в парк атракціонів, де знайомляться зі жвавої парочкою плюшевих іграшок Качкою (Кіген-Майкл Кі) та Кроликом (Джордан Піл) і возз'єднуються з давньою подругою Бо Піп (Енні Поттс).

Дивіться також ТБ-ролик мультфільму «Історія іграшок 4», який показує народження Форкі. У кіно з 20 червня.

3 травня 2019,  16:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Історія іграшок 4» Вуді та Базз познайомляться з гонщиком і каскадером на ім'я Дюк Кабум, голосом якого став зірка франшиз «Матриця» та «Джон Уік» Кіану Рівз.

Читати далі...
20 квітня 2019,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студії Disney і Pixar на честь вихідних поділилися другим ТБ-роликом свого очікуваного пригодницького мультфільму «Історія іграшок 4», який показує нові моменти за участю Вуді, Базза та їхніх друзів.

У своєму четвертому мультфільмі ковбой Вуді (Том Генкс), космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) та інші іграшки відправляються в дорожню подорож, щоб знайти зниклу іграшку Форкі (Тоні Гейл), і опиняються в парку атракціонів, де возз'єднуються з Бо Піп (Енні Поттс) і знайомляться з балакучими новими героями Качкою (Кіген-Майкл Кі) та Кроликом (Джордан Піл). І, як показує ТБ-ролик, на шляху до мети їм доведеться подолати чимало перешкод, включаючи кота, який любить роздирати плюшеві іграшки.

Дивіться український трейлер мультфільму «Історія іграшок 4». У кіно з 20 червня.

19 березня 2019,  21:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дві дружні кіностудії Disney і Pixar поділилися сьогодні повноцінним трейлером свого очікуваного мультфільму «Історія іграшок 4», в якому присутні веселі і страшні моменти.

У четвертій главі знаменитої франшизи, на чиєму рахунку є 2 премії «Оскар», ковбой Вуді (Том Генкс) відправляється в незабутню пригоду слідом за новою іграшкою Форкі (Тоні Гейл), яку Бонні зробила своїми руками. Насправді Форкі є пластиковою виделкою і навідріз відмовляється бути чиєюсь іграшкою. Ця подорож приводить героїв до парку атракціонів, де Вуді возз'єднується зі своєю давньою коханою Бо Піп (Енні Поттс). І поки головний герой обирає між тим, щоб залишитися в парку з Бо чи повернутися до Бонні, його друг Базз (Тім Аллен) вирушає на його пошуки.

Українська прем'єра мультфільму «Історія іграшок 4», де також прозвучать голоси акторів Кіану Рівза, Патріши Аркетт, Джоан Кьюсак і Майкла Кітона, відбудеться через три місяці, 20 червня.

5 лютого 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Базз Лайтер опиняється на призовій стіні в парку розваг в новому ТБ-ролику мультфільму «Історія іграшок 4», показаному в неділю на Супербоулі.

У четвертій частині пригод знаменитих піксарівських іграшок Вуді (Том Генкс), Базз (Тім Аллен) і Бо Піп (Енні Поттс) опиняться далеко від дому і відвідають парк розваг, де зустрінуть парочку балакучих плюшевих іграшок Качку (Кіген-Майкл Кі) і Кролика (Джордан Піл), які є призами в одному з атракціонів. Але знайомство з новими героями проходить для Базза не дуже приємно, оскільки вони намагаються скинути його зі стіни призів, щоб і надалі бути там найкрутішими іграшками. Ось тільки космічного рейнджера їм так просто не позбутися.

Дивіться також український тизер-трейлер «Історія іграшок 4». У кіно з 20 червня.

29 січня 2019,  11:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок в офіційному Твіттері очікуваного мультфільму від Disney та Pixar «Історія іграшок 4» з'явився новий промо-ролик, що показує возз'єднання Вуді і Базза з чарівною Бо Піп.

«Історія іграшок 4» буде четвертим розділом популярної анімаційної франшизи, що стартувала в 1995 році, та покаже нові пригоди живих іграшок Вуді (Том Генкс) і Базза (Тім Аллен) та їх веселих друзів Бо Піп (Енні Поттс), Джессі (Джоан Кьюсак) і Кена (Майкл Кітон), які у цей раз зіткнуться з дивною іграшкою на ім'я Форкі (Тоні Гейл).

Раніше були представлені українські тизер-постери мультфільму «Історія іграшок 4», які показали старих і нових персонажів. У кіно з 20 червня.

14 вересня 2018,  00:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хлопчик-геній повертається в промо-ролику 2 сезону популярного ситкому «Юний Шелдон», який розповідає про дитячі роки доктора Шелдона Купера з «Теорії великого вибуху».

Промо-ролик відправляє нас в церкву на службу, куди прийшла вся родина Шелдона (Іен Армітедж), а після його мати Мері (Зої Перрі) молиться біля ліжка сина, на що він каже, що краще б вона молилася за його сестру Міссі (Реган Реворд). Згідно з синопсисом сезону, віра Мері буде проходити випробування, коли в їхньому районі станеться трагедія, а Шелдон познайомитися з іншим 10-річним генієм дівчинкою Пейдж (МакКенна Грейс).

Прем'єра 2 сезону «Юного Шелдона», де також повернуться Ленс Барбер, Монтана Джордан та Енні Поттс, відбудеться 24 вересня.

10 червня 2016,  05:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Оригінальні «Мисливці за привидами» Білл Мюррей, Ден Ейкройд, Ерні Хадсон і Енні Поттс возз'єдналися з новими мисливицями за паранормальним Меліссою МакКарті, Крістен Уіг, Кейт МакКіннон і Леслі Джонс на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі».

Побачити їх усіх в нових «Мисливцях за привидами» буде можливо з 28 липня.