Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Емі СедарісAmy Sedaris

Емі Седаріс / Amy Sedaris
Народилася 29 березня 1961
Зріст: 156 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Книга Боби Фетта (2021) ... Peli Motto
Бебі Бос 2: Сімейний бізнес (2021) ... Tina Templeton / Boss Baby
Best Wishes, Warmest Regards: A Schitt's Creek Farewell (2020) ... Self
National Lampoon Radio Hour (2019) ... Various
Мандалорець (2019) ... Peli Motto
You're Not a Monster (2019) ... Medusa
Король Лев (2019) ... Guinea Fowl
Нічого не відбувається (2017) ... Janice
Observatory Blues (2017) ... Fernando's Wife
Утиные истории. Короткие истории (2017) ... Pepper

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...