Ричард СальватореRichard Salvatore

50%
0
50%
0

Фільмографія

Янгол помсти (2021) ... Stunt driver, Sniper, продюсер
Афера по-голлівудськи (2020) ... продюсер
Apple (2020) ... продюсер
The Fanatic (2019) ... продюсер (ответственный за продакшн исполнительный продюсер)
Отруйна троянда (2019) ... Attendant #3, продюсер, сценарист
Я є гнів (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Весілля (2013) ... продюсер
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...