Фільмографія Мария Шумакова

Фільмографія: Актриса
Біг Пальміри (2021)
Ведьма
Я не твоя (2020)
Альбина
В одну річку двічі (міні-серіал) (2019)
Ирина
Кінець фільму (2019)
Лариса
Глухий кут (2018)
Однокласниці: Новий поворот (2017)
Кристина
Vyzhyt Lyuboy Tsenoy (2017)
Аномалія (2017)
Лариса
Anomaliya (2017)
Русалки (2017)
Другий зір (2016)
Про футбол і про ангелів (2016)
Розставання (2015)
Мільйони в мережі (2015)
блондинка-продавец
Тоня плаче на мосту закоханих (2014)
Не в хлопцях щастя (2014)
продавец консультант в свадебном салоне
Територія Джа (2014)
Солодке життя (2014)
Наташа
Охоронець 4 (2012)
Елена Комарова
Вечірній Ургант (2012)
грає себе
Щасливий кінець (2012)
Кровинка (2011)
медсестра
Светофор (2011)
Марина
Звіробій 3 (2011)
медсестра
Больові точки (2010)