Новини фільмів, в яких згадується Бен Фостер

7 травня 2022,  16:24 | Новини фільмів

Нарешті дочекалися! Вже з наступного тижня до українських кінотеатрів повертаються прем'єри, в числі яких новий супергеройский фільм «Бетмен» з Робертом Паттінсоном та екшен-трилер «Швидка» від режисера Майкла Бея.

Читати далі...
1 жовтня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові дубльовані трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройського фільму «Темний фенікс» та драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», а також свіжі трейлери майбутніх українських картин «DZIDZIO Перший раз», «Донбас» і «11 дітей з Моршина».

Читати далі...
25 вересня 2018,  13:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер кримінальної драми «Галвестон», який заснований на романі творця «Справжнього детектива» Ніка Піццолатто.

Події фільму розгортаються навколо кілера Роя Кеді (Бен Фостер), який в 40 років дізнається, що у нього рак легенів. Але поки його не добив рак, у Роя є більш нагальні проблеми в особі його боса-бандита, який вирішив усунути його від бізнесу і з цього світу, підставивши його. Рой відправляється в біга і зустрічає неповнолітню повію Ракель Арсено (Ель Фаннінг), яка переконує його допомогти забрати її молодшу сестру Тіффані. З новою компанією Рой їде в своє рідне місто Галвестон, щоб помститися колишньому босові.

Світова прем'єра нової режисерської роботи Мелані Лоран відбулася на американському кінофестивалі South by Southwest в березні. В український прокат «Галвестон» вийде 22 листопада.

13 травня 2015,  00:56 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Почалися зйомки «Інферно» - нового фільму трилогії про пригоди професора Ленгдона від студії Columbia Pictures, дві перші частини якого зібрали у світовому прокаті більше $1.2 мільярдів. «Інферно» запланований до релізу в Україні 13 жовтня, 2016 року.

Оскароносний Том Хенкс повертається до ролі Роберта Ленгдона. До нього приєднується міжнародна зіркова когорта акторів: Фелісіті Джонс, Ірфан Хан, Омар Сі, Бен Фостер та Сідсе Бабет Кнудсен. Режисерське крісло посідає Рон Говард. Продюсери: Браян Грейзер та Рон Говард. Сценарій Девіда Коепа за сюжетом однойменного роману Дена Брауна. Виконавчі продюсери: Девід Хаусхолтер, Ден Браун, Анна Калп та Вільям М. Коннор.

«Інферно» продовжує розповідь про пригоди гарвардського професора симвології: Роберт Ленгдон прокидається в італійській лікарні з амнезією,  про нього пілкується доктор Сієна Брукс. Професор сподівається, що лікар допоможе йому відновити пам’ять, а також знайти та знешкодити божевільного, який збирається вивільнити чуму нового покоління, загадка якої криється у «Пеклі» Данте.

Режисер Говард говорить:

Я з нетерпінням чекав на початок зйомок третього фільму про Роберта Ленгдона. Глядачі з усього світу вже нагуляли добрячий апетит до пригод відомого професора, а «Інферно» містить стільки саспенсу та екшну, про скільки годі й мріяти.

Зйомки проходитимуть у таких містах, як Флоренція, Венеція та Будапешт. 

До закадрової команди фільму увійшли: оператор Сальваторе Тотіно, художник-постановник Пітер Венхем, редактори Ден Хенлі та Том Елкінс, а також дизайнер костюмів Джуліан Дей. 

8 листопада 2014,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора на конвенції «BlizzCon-2014» відбулася панель з творцями майбутнього пригодницько-фантастичного екшену «Варкрафт», де було розкрито основні персонажі фільму.

Зйомки нового спільного проекту кіностудій «Universal Pictures» і «Legendary», заснованого на серії популярних відео ігор, завершилися ще 23 травня цього року. Але тільки тепер стало відомо, хто з акторів, закріплених за фільмів, зіграє якого героя.

Бен Фостер втілить Медіва, одного з головних героїв. Роберта Казінскі буде складно дізнатися в гримі, адже він зіграє орка Оргріма. Домінік Купер стане королем Ллейном, Пола Петтон - полуорчіхою Гаронною, Кленсі Браун - Чорноруком Руйнівником, Тобі Кеббелл - Дуротаном, Бен Шнетцер - Кадгар, а Тревіс Фіммел - Лотаром.

Режисером кінокартини став англієць Дункан Джонс, володар нагороди «BAFTA» за свій дебютний фільм «Місяць 2112». Він сам грав в «Варкрафт» в юному віці, тому коли почув, що режисер Сем Реймі почав працювати над екранізацією, захотів стати її частиною. У 2012 році Реймі вибув з проекту, і через пару років Джонс його замінив.

«Варкрафт» Дункан Джонс описав так:

Це одночасно і «Аватар», і «Володар кілець».

Прем'єра «Варкрафта» призначена на весну 2016 року.