Новини фільмів, в яких згадується Міла Куніс

6 вересня 2022,  21:51 | Новини фільмів

Міла Куніс опиняється в центрі небезпечної таємниці в екранізації бестселера за версією The New York Times «Найщасливіша дівчина на світі», яка обіціє стати однією з найгарячіших осінніх прем'єр платформи Netflix.

Читати далі...
18 березня 2021,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився офіційний трейлер драматичної стрічки «Чотири хороших дні», головні ролі в якій зіграли номінантка на премію «Золотий глобус» Міла Куніс та номінантка на премію «Оскар» Гленн Клоуз.

Читати далі...
9 березня 2021,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український трейлер фільму «Дати дуба в окрузі Юба» за участю лауреатки премії «Оскар» Еллісон Дженні та номінантки на премію «Золотий глобус» Міли Куніс повідомляє, що він увірветься в кінотеатри вже в цей четвер, 11 березня.

Читати далі...
14 січня 2021,  14:30 | Новини фільмів

Представляємо свіжий український трейлер комедії «Дати дуба в окрузі Юба» режисера Тейта ТейлораМа», «Дівчина в поїзді», «Прислуга»). У фільмі зіграв по-справжньому зоряний каст на чолі трьох талановитих комедіанток: Міли Куніс, Еллісон Дженні (лауреаткою «Оскара») і Аквафіни (лауреаткою «Золотого Глобуса»).

Читати далі...
17 березня 2019,  01:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо у тебе працює уява, то відривайся на повну, закликає новий український ТБ-ролик пригодницького мультфільму «Диво-парк».

«Диво-парк» відправляє глядача в дивовижний парк атракціонів, який придумала маленька фантазерка Джун (Бріанна Денскі). Спочатку для неї це була улюблена гра, але одного разу дівчинка знаходить свій вигаданий парк у лісі і знайомиться з його кумедними мешканцями: свинею Гретою (Міла Куніс), ведмедем Бумером (Кен Гадсон Кемпбелл), дикобразом Стівом (Джон Олівер) і братами-бобрами Гасом і Купером (Кенан Томпсон і Кен Жонг). Останні особливо не дадуть занудьгувати, як показує даний ТБ-ролик.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Диво-парк», який ви вже можете подивитися в деяких кінотеатрах України на допрем'єрних показах.

14 листопада 2018,  18:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув офіційний український трейлер пригодницького мультфільму «Диво-парк» за участю відомих голлівудських акторів Міли Куніс, Дженніфер Гарнер, Кенана Томпсона і Кена Жонга.

«Диво-парк» повідає історію винахідливої дівчинки Джун (Бріанна Денскі), яка за допомогою своєї безмежної уяви придумала чарівний парк атракціонів, де всім керують звірі. Але одного разу Джун відкриває, що її вигаданий парк ожив, і разом зі звірами, які вміють розмовляти, дівчинка вирушає в незабутню пригоду, щоб повернути чудеса до свого парку.

Українська прем'єра «Диво-парку», над яким працюють компанії Paramount Animation і Nickelodeon Movies, очікується 21 березня 2019 року.

30 липня 2018,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Міла Куніс і Кейт МакКіннон збираються в Європу в новому фрагменті шпигунсько-комедійної картини Сузанни Фогель «Шпигун, який мене кинув», чия прем'єра відбудеться на наступному тижні.

Актриси втілюють двох найкращих подруг Одрі та Морган, одна з яких дізнається, що її колишній хлопець є шпигуном. Дівчата, які не мають шпигунських навичок, раптом опиняються в центрі міжнародної змови і повинні доставити небезпечну посилку із США в кафе у Відні, інакше станеться щось жахливе. Одрі не горить бажанням в це вплутуватися, але Морган в даному відео намагається її переконати, що все-таки краще «померти, коли побувала в Європі», ніж «померти, не побувавши там».

Дивіться також перший фрагмент фільму «Шпигун, який мене кинув», де героїні намагаються утекти від божевільної погоні. У кіно з 9 серпня.

9 липня 2018,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Paramount представила сьогодні перший тизер-трейлер свого нового мультфільму «Диво-парк», який ви вже можете подивитися в офіційному українському дубляжі.

Це історія про винахідливу дівчинку Джун, яка створила модель особливого місця, де панує справжня магія, — неймовірного парку атракціонів. Та Джун навіть не здогадується, що Диво-парк існує не тільки в її уяві — на неї чекають неймовірні пригоди, нові друзі і важлива місія.

В оригіналі в мультфільмі звучатимуть голоси акторів Міли Куніс, Дженніфер Гарнер, Кенана Томпсона, Кена Жонга та Меттью Бродеріка.

Українська прем'єра «Диво-парку» відбудеться наступної весни, 21 березня 2019 року.

4 липня 2018,  01:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Lionsgate вирішила підняти ваш настрій за допомогою першого фрагмента екшен-комедії «Шпигун, який мене кинув», де головну роль виконує Міла Куніс.

Куніс грає Одрі, яка раптом дізнається, що її колишній хлопець є шпигуном, і вона разом зі своєю найкращою подругою Морган (Кейт МакКіннон) несподівано опиняється в центрі міжнародної змови, а по п'ятах за ними слідують наймані вбивці. Тікаючи від них, подруги сідають в перше-ліпше таксі і кажуть нібито звичайному водієві (Кев Адамс), який також виявляється діджеєм, щоб він відірвався від погоні. Чим все обертається, ви дізнаєтесь з відео нижче.

Дивіться український трейлер «Шпигун, який мене кинув». У кіно з 9 серпня.

18 червня 2018,  03:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі трейлери диснеївської казки «Дамбо», байопіку «Перша людина», горору «Монахиня» та святкового мультфільму «Ґрінч», а також новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», що були представлені минулого тижня.

Читати далі...
14 травня 2018,  14:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прошлой неделе вышли украинские трейлеры к фильмам «Хищник», «Mamma Mia! 2» и «В темноте», дублированные ТВ-ролики «Мир Юрского периода 2» и «Миссия невыполнима: Фолаут», а также новые трейлеры картин «Шпион, который меня кинул» и «Во власти стихии» и марвеловских сериалов «Люк Кейдж» и «Плащ и Кинжал».

Читати далі...
11 травня 2018,  13:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Міла Куніс і Кейт МакКіннон випадково стають шпигунками в другому офіційному трейлері комедійного бойовика «Шпигун, який мене кинув».

«Шпигун, який мене кинув» повідає про пригоди двох найкращих подруг Одрі (Куніс) і Морган (МакКіннон). Одрі переживає розрив з хлопцем (Джастін Теру), як раптом дізнається, що він є агентом ЦРУ. Подруги тут же опиняються в центрі міжнародної змови і тепер повинні відправитися в Європу під прикриттям, щоб викрити поганих хлопців й врятувати світ. Допомагати їм в цій місії буде чарівний британський агент (Сем Хьюен). А головою операції виступає Джилліан Андерсон з «Секретних матеріалів».

Світова прем'єра екшену Сузанни Фогель відбудеться 2 серпня. Ще невідомо, коли він вийде в український прокат.

26 березня 2018,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий трейлер антигеройского екшену «Дедпул 2» з Райаном Рейнольдсом у головній ролі, а також нові українські трейлери мультфільму «Монстри на канікулах 3», комедії «Ти квач!» і продовження популярної франшизи «Таксі 5».

Читати далі...
21 березня 2018,  23:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate представила дебютний трейлер комедійного бойовика «Шпигун, який мене кинув», де Міла Куніс і Кейт МакКіннон будуть рятувати світ.

Куніс і МакКіннон грають найкращих подруг Одрі та Морган, які живуть в Лос-Анджелесі. Раптом жінки опиняються в центрі міжнародної змови, коли в їх квартиру приходить колишній хлопець Одрі, якого переслідують кілери. Не чекаючи такого від самих себе, подруги кидаються з головою в цю пригоду й вирушають до Європи, де за ними по п'ятах йдуть наймані вбивці і підозрілий, але чарівний британський агент. По ходу справи Одрі й Морган треба вигадати гарний план, як врятувати світ.

У фільмі також зіграли Джастін Теру, Сем Хьюен і Джилліан Андерсон.

У світовий прокат картина Сузанни ФогельПогоня за життям», «Партнери по життю») вийде в серпні.