Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Честер Мирик СтэйсиChester Myrick Stacy

50%
0
50%
0

Фільмографія

Out of This World (2017) ... Chad, художник (постановщик)
The Night Watchmen (2015) ... художник
Love Between the Sheets (2014) ... продюсер, художник
Cordially Invited (2014) ... художник (постановщик, по декорациям)
Full Circle (2005) ... Chuck, продюсер (ассоциированный продюсер)
Matchbook (2004) ... Sergei, художник

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...