Пол ВайцPaul Weitz

50%
0
50%
0

Фільмографія

Мій тато (2021) ... режисер, сценарист
Лебедине озеро (2020) ... сценарист
Таємниця мого чоловіка (2020) ... продюсер
Heart of Life (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Бельканто (2018) ... режисер, продюсер, сценарист
Abstract Furies (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Подія монументального масштабу (2017) ... продюсер
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

vichka.burdyugova@mail.ru

5 листопада 2014, 10:16


Hello . I want to ask and will continue the film is the story of one of the vampire 2 ? I really liked the movie and really want to see continue
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...