Лучия БатассаLucia Batassa

50%
0
50%
0

Фільмографія

Quanto basta (2018) ... Nonna Guido
L'ora del buio (2017) ... Old woman
Прогулянка Римом (2017) ... Signora Metro
There is a world outside (2017) ... актор
Questo sono Io sull'altro lato della terra (2017) ... Tiziana
В рамі (2016) ... Luigi's Mother
Rosa Blu (2015) ... Signora Pia
Дивовижне Різдво (2014) ... Maria
Vittima degli eventi (2014) ... Donna Madame T
Шок: Моя абстракція смерті (2013) ... Lucia
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...