Лучия БатассаLucia Batassa

50%
0
50%
0

Фільмографія

Mistero di un Impiegato (2019) ... актор
Quanto basta (2018) ... Nonna Guido
L'ora del buio (2017) ... Old woman
Прогулянка Римом (2017) ... Signora Metro
There is a world outside (2017) ... актор
Questo sono Io sull'altro lato della terra (2017) ... Tiziana
В рамі (2016) ... Luigi's Mother
Xz3 (2016) ... Maria
Ménage à trois (2015) ... Neighbour
Rosa Blu (2015) ... Signora Pia
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...