Васико Бедошвили

50%
0
50%
0

Фільмографія

Фіксики: Великий секрет (2017) ... режисер
МУЛЬТ в кіно. Випуск №5 (2015) ... режисер
МУЛЬТ в кіно. Випуск №2 (2015) ... режисер
МУЛЬТ в кіно. Випуск №4 (2015) ... режисер
Курка (2014) ... режисер, сценарист
Фиксики (2010) ... режисер
Поважайте працю прибиральниць (1998) ... режисер
Нічне метро (1998) ... режисер
Брати Пілоти іноді ловлять рибу (1996) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написать комментарий...
Написать комментарий...