Фільмографія Армін Рохд

Фільмографія: Актор
Der gute Bulle: Nur Tote reden nicht (2020)
Fredo Schulz
Tonis Welt (2020)
Dr. Alfred Schmieta
Benjamin Blümchen (2019)
Die Drei !!! (2019)
Schnitzel de Luxe (2019)
Günther Kuballa
So viel Zeit (2018)
Bulle
Das Joshua-Profil (2018)
Toffi
Schnitzel XXL (2018)
Günther Kuballa
Zwischen Himmel und Hölle (2017)
Hartmann
Schnitzel geht immer (2017)
Günther Kuballa
Der mit dem Schlag (2016)
Bürgermeister Kelmer
Прегау (2016)
Pregau
Max Dirrmeyer
Ein gefährliches Angebot (2016)
Thomas Theissen
Темрява в пляшці (2016)
Flaskepost fra P
Religious Leader ...У титрах Armin Rode
Taxi (2015)
Drunkard
Winnetous Sohn (2015)
Sheriff Johnny
Unverschämtes Glück (2015)
Die Lichtenbergs - zwei Brüder, drei Frauen und jede Menge Zoff (2014)
Herr Fleischer
Das Lächeln der Frauen (2014)
Jean-Paul Monsignac
Всі на вихід! (2014)
Alles muss raus
Lotto-Karl
Wir machen durch bis morgen früh (2014)
Rocky Harkensen
Ein Schnitzel für alle (2013)
Günther Kuballa
Готель 'Білий кінь': Тобі краще не співати! (2013)
Im weißen Rössl - Wehe Du singst!
Wilhelm Giesecke
Герої (2013)
Helden - Wenn Dein Land Dich braucht
Willi Wieczorek
Це здорово! (2013)
Das ist Spitze!
грає себе, Candidate
Mantrailer - Spuren des Verbrechens (2013)
Henning Kracht
Die Geisterfahrer (2012)
Franz Marx
Як на зло Сибір (2012)
Holger
Der Heiratsschwindler und seine Frau (2012)
Herbert Krugschenk
Самсу пощастило (2012)
Sams im Glück
Herr Mon
Das Geheimnis der Villa Sabrini (2012)
Fabio Milus
П'ятеро друзів (2012)
Fünf Freunde
Polizist Peters
Alleingang (2012)
King Mattock
Секс – не вихід! (2011)
Kein Sex ist auch keine Lösung
Rolf
Зараза (2011)
Contagion
Damian Leopold
Зухвалі дівчинки 2 (2010)
Freche Mädchen 2
Mathelehrer
Der Meisterdieb (2010)
Graf Gustav
Данні Ловински (2010)
Danni Lowinski
Jürgen Schildgen
Чортові футболісти (2010)
Teufelskicker
Herr Rothkirch
Єврей Зюсс (2010)
Jud Süss - Film ohne Gewissen
Heinrich George
Альберт Швейцер (2009)
Albert Schweitzer
Albert Einstein
Vulkan (2009)
Walter Röhricht
Ночные спасители (2009)
Unter Bauern
Siegmund «Menne» Spiegel
Ein Schnitzel für drei (2009)
Günther Kuballa
Alter und Schönheit (2009)
Bernhard «Berni»
Два Діда Мороза (2008)
Zwei Weihnachtsmänner
Weihnachtsmann Erwin
Зухвалі дівчата (2008)
Freche Mädchen
Mathelehrer
Schade um das schöne Geld (2008)
Walter Zotebier
Verrückt nach Emma (2008)
Franz Berger
До неба (2008)
Up! Up! To the Sky
Emil
Красунчик (2007)
Keinohrhasen
Bello
Цюріхські заручини (2007)
Die Zürcher Verlobung - Drehbuch zur Liebe
Klaus Schilling
Містер Гаффі (2007)
Herr Bello
Herr Bello
Вбивство у вищому суспільстві (2007)
Mord in bester Gesellschaft
Heinz Bilfinger
Vater Undercover - Im Auftrag der Familie (2006)
Carlo Lehmann
Отці на роздоріжжі (2006)
Väter - Denn sie wissen nicht was sich tut
Walter
Лісовий розбійник (2006)
Der Räuber Hotzenplotz
Räuber Hotzenplotz
Pommery und Leichenschmaus (2006)
Frieder Fischbach
Лось, що втік (2005)
Es ist ein Elch entsprungen
   Mr. Moose
Pommery und Hochzeitstorte (2005)
Frieder
Весільна вечірка (2005)
Die Bluthochzeit
Hermann Walzer
Примара замку Кентревіль (2005)
Das Gespenst von Canterville
MacQuarrie
Босоніж по бруківці (2005)
Barfuss
Penner
І гримнув грім (2004)
A Sound of Thunder
John Wallenbeck ...У титрах Armin Rhode
Käthchens Traum (2004)
Ein Engel
Quito (2004)
Kurt
Ein seltsames Paar (2004)
Marder
Самс в небезпеці (2003)
Sams in Gefahr
Anton Mon
Das Wunder von Lengede (2003)
Jürgen Grabowski, Bohrmeister
Наші найкращі (2003)
Unsere Besten
грає себе
СОКО Кельн (2003)
SOKO Köln
Manfred Müller
Королівські діти (2003)
Königskinder
Abels Vater
Nachtschicht (2003)
Erich Bo Erichsen
Pommery und Putenbrust (2002)
Frieder
Dienstreise - Was für eine Nacht (2002)
Hanno Wilmers
Das Paradies ist eine Falle (2002)
У ліжку з дияволом (2002)
666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Mephisto II
Ich gehöre dir (2002)
Jakob Manz
Am Ende des Tunnels (2002)
Albert Frank
Мисливці за діамантами (2001)
The Diamond Hunters
Sascha Schmidt (2001)
Любов. Влада. Сліпота. (2001)
Liebe. Macht. Blind.
Alois Brummer
Schutzengel gesucht (2001)
Eddie Schmidt
Рудий п'ятачок (2001)
Das Sams
Anton Mon
Думки сторін (2001)
Taking Sides
Schlee, timpanist
Небезпечні мрії – Секрет жінки (2000)
Gefährliche Träume - Das Geheimnis einer Frau
David Weber
Blondine sucht Millionär fürs Leben (2000)
Günter
Ведмідь (2000)
Der Bär ist los
Zirkusdirektor
Марлен (2000)
Marlene
Emil Jannings
Kein Weg zurück (2000)
Kriminalkommissar Peter Bittins
Несприятливий випадок (1999)
'Ne günstige Gelegenheit
Thilo «Abo» Abogast
Apokalypso - Bombenstimmung in Berlin (1999)
Karl Mroszek
Гамбурзький рахунок (1999)
St. Pauli Nacht
Manfred
Яєчний жовток (1999)
Das Gelbe vom Ei
Heini Osdorp
Біжи, Лола, Біжи (1998)
Lola rennt
Herr Schuster
Фінал (1998)
Das Finale
Harry Andresen
Кампус (1998)
Der Campus
Norbert
Тріо (1998)
Das Trio
Horst
Ein einfacher Auftrag (1997)
Jakob Brumme
Dumm gelaufen (1997)
Polizist Hansen
Життя – це будмайданчик (1997)
Das Leben ist eine Baustelle.
Harri
Россіні (1996)
Rossini
Dr. Sigi Gelber
Небезпечна подруга (1996)
Gefährliche Freundin
Bratseth
Класна жінка (1996)
Das Superweib
Postbote
Шоу Гаральда Шмідта (1995)
Die Harald Schmidt Show
грає себе
Zaubergirl (1995)
Herr Konrad
Babyfon - Mörder im Kinderzimmer (1995)
Uwe
Сивина в бороду (1995)
Pakten
Police Officer
Найбажаніший чоловік (1994)
Der bewegte Mann
Metzger
Подвійне призначення (1994)
Doppelter Einsatz
Eddy Stein
Страх (1994)
Angst
Robert - cousin of Herwig Seitz
Die Schamlosen (1994)
Müller
Сильна група (1994)
Ein starkes Team
Dirk Antévic
Белла Блок (1994)
Bella Block
Gregor Hoppe
Містер Блюзмен (1993)
Mr. Bluesman
Bierchen
Die Lok (1993)
Bahnbeamter
Закон Вольфа (1992)
Wolffs Revier
Ingo Korte
Маленькі акули (1992)
Kleine Haie
Bierchen
Штонк! (1992)
Schtonk
SS man ...У титрах Armin Rhode
Європейський копи (1988)
Eurocops
Hilmar Krüger
Kassensturz (1984)
Holger
Одна справа на двох (1981)
Ein Fall für zwei
Erich Schumann
Wetten, dass..? (1981)
грає себе
Кельнська зустріч (1976)
Kölner Treff
грає себе
Телефон поліції – 110 (1971)
Polizeiruf 110
Harry Malz
Місце злочину (1970)
Tatort
Hendrik Graf
Werkstatthelden ()